Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόκκινο το Μάτσου Πίτσου!

Κόκκινο το Μάτσου Πίτσου!
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 - 23:33

Στο Νότιο Περού βρίσκεται η αρχαία πόλη Μάτσου Πίτσου, η οποία λέγεται ότι είναι το τελευταίο αντιπροσωπευτικότερο δείγμα του πολιτισμού των Ινκας που χάθηκε με απότομο τρόπο. Ακόμα και σε αυτό το ιστορικό σημείο ο «ΓΑΥΡΟΣ» έδωσε το στίγμα του και κατέκτησε και αυτή την κορυφή. Το Μάτσου Πίτσου βρίσκεται σε υψόμετρο 2.700 μέτρων και η πρόσβαση δεν είναι καθόλου απλή. Μέχρι τα 2.350 μέτρα η διαδρομή γίνεται μόνο με τρένο. Στο υπόλοιπο τμήμα, όμως, ο επισκέπτης πηγαίνει πεζός. Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν μάσησαν και έκαναν ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα.

Οκτώ άτομα, λοιπόν, πήραν τη μεγάλη απόφαση να ταξιδέψουν στις 10 Σεπτεμβρίου στο Μάτσου Πίτσου και να κάνουν πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής. Πράγματι, λοιπόν, έφθασαν εκεί και έζησαν μία μοναδική εμπειρία. Ακόμα και σε εκείνο το σημείο οι τρεις απ’ αυτούς δεν έβγαλαν από το μυαλό τους ούτε τον Ολυμπιακό ούτε τον «ΓΑΥΡΟ». Ο Γιάννης, ο Χρήστος και ο Θανάσης είναι φανατικοί αναγνώστες της εφημερίδας μας και ήθελαν σε αυτό το μέρος να διαβάσουν την εφημερίδα από την οποία μαθαίνουν όλα τα νέα της αγαπημένης τους ομάδας έγκυρα και έγκαιρα.

Μας έστειλαν φωτογραφίες από το μοναδικό ταξίδι που πραγματοποίησαν και μας περιέγραψαν πώς ένιωσαν όταν πάτησαν το πόδι τους σε αυτό το βουνό. Ηθελαν, λοιπόν, να διαβάσουν τον «ΓΑΥΡΟ» στο Μάτσου Πίτσου για να τον «ακούσει» μία ανώτερη δύναμη και να τον «ευλογήσει» γι’ ακόμα μία χρονιά. Το ίδιο έκαναν και για τον Ολυμπιακό, αφού θέλουν η αγαπημένη τους ομάδα να είναι πάντα καλά και να φέρνει πάντα επιτυχίες στο μεγαλύτερο Λιμάνι της χώρας μας.

Τα συναισθήματα που ένιωσαν πηγαίνοντας σε αυτό το μέρος απλά δεν περιγράφονται, όπως μας είπαν. Είναι κάτι το συγκλονιστικό και παροτρύνουν όποιον δεν έχει κάνει αυτό το ταξίδι, να το επιχειρήσει. Είναι μία μοναδική εμπειρία, την οποία αξίζει να ζήσετε όλοι σας. Κοιτάς το τοπίο και απλά χάνεσαι. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» κατέκτησε και αυτή την κορυφή και συνεχίζει το ίδιο δυνατά να σας ενημερώνει για όλα τα νέα του Ολυμπιακού μας. Εμείς τους ευχόμαστε να κατακτήσουν κι άλλες κορυφές και να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα.

Διαβάστε επίσης

Άριστη εξυπηρέτηση

Άριστη εξυπηρέτηση

Δεν το έχουμε συναντήσει και σε πολλά γήπεδα και οφείλουμε να το καταγράψουμε. Άψογη η συμπεριφορά του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος.