Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμάζει υπερπαραγωγή

Ετοιμάζει υπερπαραγωγή
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012 - 03:10

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σάλκε, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League πλησιάζει και οι ΓΑΥΡΟΙ περιμένουν με αγωνία να το παρακολουθήσουν από κοντά. Ωστόσο, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι πάρα πολύ μικρό για να χωρέσει τα εκατομμύρια των οπαδών του Θρύλου που θα ήθελαν να δουν από τις εξέδρες του τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ακόμη και έτσι, όμως, η Nova σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», θα φροντίσει και για όσους μείνουν εκτός γηπέδου. Καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η συνδρομητική τηλεόραση, ετοιμάζει υπερπαραγωγή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σε αυτήν τονίζονται τα εξής: «Την καλύτερη δυνατή παραγωγή για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League ετοιμάζει η Nova για τη μετάδοση του αγώνα με τη Σάλκε.

Η κάλυψη θα υπερβαίνει τα επίπεδα που επιθυμεί η UEFA για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Κάμερες σε κάθε σημείο του γηπέδου θα μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όσα θα συμβαίνουν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ζωντανές συνδέσεις, ειδικά διαμορφωμένο studio στο γήπεδο, pre game show, flash interviews αμέσως μετά τον αγώνα, ζωντανές συνεντεύξεις θα συμπληρώνουν την κάλυψη η οποία φυσικά θα γίνει σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition».

Διαβάστε επίσης

Διατροφή και μπάσκετ

Διατροφή και μπάσκετ

Η διακεκριμένη διατροφολόγος Ειρήνη Μπαμπαρούτση φιλοξενείται στον «ΓΑΥΡΟ» και αναλύει...

Χρόνια σας Πολλά!

Χρόνια σας Πολλά!

Το gavros.gr σας εύχεται Χρόνια Πολλά λαγουδάκια. Να είστε πάντα καλά με αποτυχίες...

Και κλάμα η κυρία...

Και κλάμα η κυρία...

Γρήγορα ένα μαντήλι να σκουπίσουν τα δάκρυα για «Πέρπε» και αρχηγό. Που να αρχίσουν και οι αγώνες…

Μπήκε στο... πιλοτήριο

Μπήκε στο... πιλοτήριο

Από τους πιο ωραίους τύπους των Πειραιωτών είναι ο Κάρλος Πιρές, ο γυμναστής τερματοφυλάκων.