Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν σε χάλασε Γιαννάκη!

Δεν σε χάλασε Γιαννάκη!
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 - 11:28

Ο Θρύλος συνέτριψε την Καβάλα στο ΣΕΦ με 113-62 για την 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών και ο… γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του Γιάννης Γκαγκαλούδης, έκανε πάλι τα… δικά του! Ο μπασκετμπολίστας των «Αργοναυτών», έδειξε πόσο κόμπλεξ κουβαλάει. Καθώς σε όλη την διάρκεια του ματς ήταν προκλητικός.

Δεν του φτάνουν οι 51 πόντοι διαφορά που πήρε και στο… σπίτι του και έκανε τις… γνωστές ψευτομαγκιές του! Αυτά όμως Γιαννάκη, δεν περνάνε σε εμάς. Εδώ είναι Πειραιάς! Στο λέμε γιατί φαίνεται πως το ξέχασες. Εμείς θα σας «καρφώνουμε» καλάθια, και εσείς θα προσκυνάτε!

Ο γκαρντ της Καβάλας με πέρασμα από τον εξασφύριχτο, στα τελευταία λεπτά του 4ου δεκαλέπτου, έγινε αλλαγή από τον Δημήτρη Γαλάνη τον προπονητή των φιλοξενούμενων, και την στιγμή που κατευθυνόταν προς τον πάγκο, γύρισε στην κερκίδα και είπε κάποια «γαλλικά» στους φιλάθλους του Θρύλου!

Αντί να κοιτάξεις, ότι όπου σε βρίσκουν οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, σου ρίχνουν και από μία φάπα, μας το παίζεις και ψευτόμαγκας! Έφαγες όμως την σφαλιάρα σου και ηρέμησες. Τώρα θέλουμε να σε δούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Τέτοια συμπεριφορά θα έχεις;

Διαβάστε επίσης

Ψηφίζουν «πιστολέρο»!

Ψηφίζουν «πιστολέρο»!

Τον Μήτρογλου θέλουν βασικό επιθετικό της ομάδας οι οπαδοί του Θρύλου, σύμφωνα με δημοσκόπηση του gavros.gr.

Ο «πιστολέρο» πίου!

Ο «πιστολέρο» πίου!

«Σαρωτικός» και στο διαδίκτυο ο Κώστας Μήτρογλου που παίρνει το παπί του και τους... λιώνει.

Τιμή σε έναν ήρωα

Τιμή σε έναν ήρωα

Σαν σήμερα έχασε τη ζωή του, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα ο Νίκος Γόδας...

Διαγωνισμός...

Διαγωνισμός...

Διαγωνισμό για ένα σακίδιο πλάτης κάνει η επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, μέσω της ομάδας στο facebook.