Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά την Άρσεναλ, η… ώρα του ΠΑΟΚ!

Μετά την Άρσεναλ, η… ώρα του ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 - 21:54

Ο θρίαμβος στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ δεν έχει ξεχαστεί ακόμα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ακόμα θυμούνται την αξέχαστη βραδιά στο «Έμιρεϊτς»!

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα που η χαρά τους κράτησε μόνο για μία ημέρα, καθώς γνώριζαν ότι έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη αυτή την αγωνιστική.

Έτσι, λοιπόν, οι πανηγυρισμοί έχουν… κοπάσει για τους Πειραιώτες οι οποίοι έχουν στραφεί αποκλειστικά και μόνο στο κυριακάτικο ματς. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου συνεχίζουν την προετοιμασίας τους για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και καθημερινά ανεβάζουν… ρυθμούς και προετοιμάζονται κατάλληλα και όπως πρέπει!

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μάρκο Σίλβα και οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πάνω στο κομμάτι της τακτικής μέσω διτέρματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη, αλλά και την αμυντική λειτουργία, με τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών να παίζουν διπλό για αρκετή ώρα, επαναλαμβάνοντας τις ασκήσεις, ειδικότερα επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Το Σάββατο η προπόνηση για τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί ενώ μετά το τέλος της, ο Σίλβα θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης

Μάρκο Σίλβα: ο «μετρ» των ντέρμπι!

Μάρκο Σίλβα: ο «μετρ» των ντέρμπι!

Μάθετε τι έκανε πέρυσι στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τα παιχνίδια με Πόρτο και Μπενφίκα. Μία ήττα σε πέντε μόλις παιχνίδια, κόντρα σε δύο ομάδες με διπλάσιο μπάτζετ από την πρώην ομάδα του.

Μέσα ο Τσόρι, ανοικτό του Ιντέγε

Μέσα ο Τσόρι, ανοικτό του Ιντέγε

Ο Αργεντινός μέσος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Νιγηριανός φορ έκανε ατομικό, όπως και ο Μπουχαλάκης - Μέσα ξανά οι Ντα Κόστα, Φουστέρ, Γούτας, Μπεν...