Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα ανοικτά για τον Βενγκέρ

Όλα ανοικτά για τον Βενγκέρ
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 - 14:27

Μετά τα τελευταία «ντροπιαστικά» - όπως τα χαρακτηρίζουν στο εξωτερικό - αποτελέσματα της Άρσεναλ στην Ευρώπη, πολλές είναι οι... φωνές που καλούν τον Αρσέν Βενγκέρ να παραιτηθεί και να φύγει.

Ο ίδιος έκανε μερικές δηλώσεις από εκεί και πέρα, σημειώνοντας πως αυτό θα το κάνει στην ουσία, όταν κάποιος άλλος, όμως, πάρει τη θέση του ώστε να μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο την Άρσεναλ.

Σημειωτέον πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2017, με το ενδεχόμενο να πει τότε το οριστικό «αντίο» να είναι πιο ανοικτό παρά ποτέ.

«Είμαι υποχρεωμένος και δεσμεύομαι έως την τελευταία ημέρα του συμβολαίου μου να φέρω επιτυχίες στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Να αφήσω μετά δηλαδή την ομάδα σε κάποιον που μπορεί να τα πάει καλύτερα», ανέφερε ο Βενγκέρ και κατέληξε.

«Η ευθύνη που έχω στους ώμους μου είναι πολύ μεγάλη. Ξέρω τι σημαίνει αυτό για τους οπαδούς. Ξέρω πως οι άνθρωποι λυπούνται όταν η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά και ξέρω πόσο λυπούνται όταν χάνει».

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά παικταρά!

Χρόνια πολλά παικταρά!

Το 23ο έτος της ηλικίας του συμπληρώνει σήμερα ο Κώστας Φορτούνης. Τις δικές της ευχές έστειλε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η ποιότητα εξασφαλίζει την ισορροπία

Η ποιότητα εξασφαλίζει την ισορροπία

Το ρόστερ που διαθέτει στα χέρια του ο Μάρκο Σίλβα, εγγυάται πως ο Θρύλος θα συνεχίσει στον ίδιο υψηλό αγωνιστικό ρυθμό που είχε και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ»

«Θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Αλμπέρτο Μποτία ανέφερε πως αποκλειστικός στόχος στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι η νίκη, ενώ κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού, όπως κάνει πάντα.