Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλύτερος αμυντικός του κόσμου ο Μπόατενγκ»

«Καλύτερος αμυντικός του κόσμου ο Μπόατενγκ»
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 - 14:20

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζερόμ Μπόατενγκ ο Ματίας Ζάμερ. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, αναφέρθηκε στην βελτίωση του παίκτη των Βαυαρών, τονίζοντας πως πρόκειται για τον καλύτερο αμυντικό του κόσμου.

Επιπλέον, τόνισε πως ο Μπόατενγκ έχει καταφέρει να κατακτήσει, πέρα από πρωταθλήματα, τόσο το τρόπαιο του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου, όσο και αυτό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Εθνική Γερμανίας, στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Χαρακτηριστικά:

«Η βελτίωσή του είναι εκπληκτική. Έχει σταθεροποιήσει τον τρόπο παιχνιδιού του και πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Κατέκτησε το Champions League με την Μπάγερν Μονάχου και το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Είναι πολύ τιμητικό για τον Μπόατενγκ, πως το στυλ που αγωνίζεται, ταιριάζει με αυτό του θρύλου Φραντς Μπεκενμπάουερ».

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά παικταρά!

Χρόνια πολλά παικταρά!

Το 23ο έτος της ηλικίας του συμπληρώνει σήμερα ο Κώστας Φορτούνης. Τις δικές της ευχές έστειλε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ»

«Θέλουμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Αλμπέρτο Μποτία ανέφερε πως αποκλειστικός στόχος στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι η νίκη, ενώ κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού, όπως κάνει πάντα.