Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίεση από την αρχή έως το τέλος

Πίεση από την αρχή έως το τέλος
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 - 19:14

Την ομάδα της ΑΕΚ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το Σάββατο και θέλει τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να παραμείνει μόνος πρώτος και απόλυτος. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες, θέλουν τη νίκη για να ξεμπερδεύουν και με τους «κιτρινόμαυρους» και έχουν το πλάνο τους για να φτάσουν στη νίκη.

Οι Πειραιώτες λοιπόν αναμένεται να πιέσουν από την αρχή του αγώνα την αντίπαλό τους. Είτε από τα άκρα είτε από τον άξονα, οι Πειραιώτες αναμένεται να εφαρμόσουν στο γήπεδο τις εντολές που θα τους έχει δώσει ο Μάρκο Σίλβα και μεταξύ άλλων θα είναι και η κατοχή της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα κάνει το παν για αυτό, καθώς πέραν του αποτελέσματος, η ομάδα θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης

Ο διασκεδαστικός Ιβάν!

Ο διασκεδαστικός Ιβάν!

Απολαυστικό και άκρως χιουμοριστικό ήταν το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Ιβάν στον… υπάλληλο του. Για λύπηση και οι δύο.

«Συνετρίβη» η Πρέμιερ Λιγκ

«Συνετρίβη» η Πρέμιερ Λιγκ

Αρκετά γεγονότα και άσχημα αποτελέσματα έχουν εμφανιστεί τώρα τελευταία για τις αγγλικές ομάδες, οι οποίες έχουν υποστεί μεγάλες ήττες.

«Μέσα» ο Πάρντο

«Μέσα» ο Πάρντο

Ο Κολομβιανός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Παρασκευής και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σίλβα για τον αγώνα με την ΑΕΚ.