Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο διασκεδαστικός Ιβάν!

Ο διασκεδαστικός Ιβάν!
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 - 20:54

Απ’ ότι φαίνεται η συνέντευξη του Ιβάν στον… υπάλληλο του θα μας προσφέρει πολύ γέλιο ακόμα. Είναι μυθικές οι ατάκες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ. Μετά το συγκινητικό πρώτο μέρος της συνέντευξης που δακρύσαμε όλοι τώρα ήταν η ώρα να ρίξουμε γέλιο με τις ατάκες του.

Ξεχνάει ότι τον φυγάδευαν από την Τούμπα για να μην τον κυνηγήσουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Και ξέρει καλά ότι όταν θα μείνει εκτός στόχων πάλι το ίδιο θα γίνει. Αυτό, ναι, πραγματικά είναι για λύπηση. Εμείς σε λυπόμαστε, Ιβάν. Όπως σε λυπηθήκαμε και στο μεταξύ μας ματς που βλέπαμε την ομάδα σου να παραπαίει και να προσκυνάει τον Ολυμπιακό.

Ο άνθρωπος αναρωτήθηκε για πιο λόγο δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί από τον Ολυμπιακό εξαιτίας της ενέργειας του Περέιρα να πάει στη Λεωφόρο μπροστά στην εστία του ΠΑΟ. Εδώ είναι να τρελαίνεσαι. Να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό επειδή ο προπονητής του επιθεώρησε την αντίπαλη εστία. Υπερασπίστηκε και τον φίλο του τον Αλαφούζο, αλλά ξέχασε ότι το ίδιο είχε κάνει ο Περέιρα και στη Τούμπα.

Πάμε παρακάτω. Σε αυτή την κωμική συνέντευξη που παραχώρησε στον υπάλληλο του είπε ότι «τα χρήματα που βάζει ο Ολυμπιακός δεν είναι δικά του». Όντως είναι ενός φαντάσματος που πετάει λεφτά πάνω από την πλατεία Αλεξάνδρας. Κάτι εξωγήινοι έφεραν και τον Καμπιάσο και τον Σαβιόλα και τον Τσόρι και τους παιχταράδες που έρχονταν παλιότερα. Αυτά τα φαντάσματα σε συνεργασία με τους εξωγήινους θα συνεχίσουν να φέρνουν παιχταράδες και θα συνεχίσει να είναι πάντα από κάτω μας.

Και κλείνοντας δεν θα αφήσουμε ασχολίαστη την ατάκα ότι «όσα πρωταθλήματα και να πάρει ο Ολυμπιακός δεν θα φτάσει το επίπεδο του ΠΑΟΚ». Σε αυτό είναι και το μοναδικό πράγμα που θα συμφωνήσουμε μαζί του. Δεν μπορούμε να πέσουμε τόσο χαμηλά. Ούτε ντου σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Καραϊσκάκη θα δούμε ούτε μπουκάλια Μαλαματίνας και ούζου να εκτοξεύονται από την κερκίδα στους παίκτες που πηγαίνουν να εκτελέσουν κόρνερ.

Αυτά και περιμένουμε το τρίτο μέρος για να ρίξουμε κι άλλο γέλιο. Ελπίζουμε να είναι το ίδιο διασκεδαστικό.

Διαβάστε επίσης

Στις 28 Οκτωβρίου με Πλατανιά

Στις 28 Οκτωβρίου με Πλατανιά

Ανήμερα της Εθνικής γιορτής θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την κρητική ομάδα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Έχω πολύ διάθεση να ξαναπαίξω…»

«Έχω πολύ διάθεση να ξαναπαίξω…»

Ο Τσόρι Ντομίνγκες περιμένει να πάρει την ευκαιρία του από τον Μάρκο Σίλβα για να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.