Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο... «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ»! (vid)

Το πρώτο... «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ»! (vid)
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 - 14:15

Εκκίνηση για την εκπομπή της ΘΥΡΑΣ 7, έγινε τη Δευτέρα 16/11, όπου από τη συχνότητα του καναλιού «ΑΒ», ο Άκης και ο Τάκης αντιπροσώπευσαν για ακόμη μια φορά τον λαό του Θρύλου.

Μίλησαν για όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού, όπου όλα πετυχαίνουν μεγάλες νίκες και πρωταγωνιστούν, δείχνοντας μ' αυτόν τον τρόπο, πως οι ΓΑΥΡΟΙ είναι παντού και σε κάθε γήπεδο που παίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Έδωσαν τις κατάλληλες απαντήσεις στους «αλλόθρησκους», ενώ τόνισαν και τη σημασία που έχουν οι επιτυχίες του Θρύλου, καθώς σε δύσκολες εποχές, ο Ολυμπιακός προσφέρει χαρά.

Διαβάστε επίσης

«Έχουμε ωριμότητα και σταθερότητα»

«Έχουμε ωριμότητα και σταθερότητα»

Ο Μεσούτ Οζίλ ανέφερε με δηλώσεις του, πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μάθει από τα λάθη τους και πλέον εμφανίζονται καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχει Μπάγερν, μόνο ΠΑΟ!

Δεν υπάρχει Μπάγερν, μόνο ΠΑΟ!

Όπως το είπε και ο Μάρκο Σίλβα τις προάλλες, οι παίκτες δεν έχουν στο μυαλό τους, τους Γερμανούς, παρά μόνο τον Παναθηναϊκό.

Έχει το ρόστερ να «χτυπήσει» από παντού!

Έχει το ρόστερ να «χτυπήσει» από παντού!

Η ποιότητα του υλικού που έχει στα χέρια του ο Μάρκο Σίλβα, κάνει τον Πορτογάλο να διαθέτει πληθώρα επιλογών, όσον αφορά το πλάνο που θα έχει ο Θρύλος στο ματς του Σαββάτου, κόντρα στον ΠΑΟ.