Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε ωριμότητα και σταθερότητα»

«Έχουμε ωριμότητα και σταθερότητα»
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 - 15:36

Για την αλλαγή νοοτροπίας, αλλά και την ωριμότητα που έχει πλέον σαν ομάδα η Άρσεναλ, μίλησε ο Μεσούτ Οζίλ. Ο… μίστερ ασίστ των «κανονιέρηδων» τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του, έχουν μάθει από τα λάθη τους και πλέον αποδεικνύουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο γεγονός, πως ο ίδιος είναι ακόμα καλύτερος στο παιχνίδι του, όντας καλύτερος και πιο ουσιαστικός. Άλλωστε, αυτό το αποδεικνύουν και οι εννιά ασίστ που έχει μοιράσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τις έξι τελευταίες συνεχόμενες αγωνιστικές μάλιστα να δίνει έτοιμα γκολ.

Χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω πως σαν ομάδα μπορεί κάποιος να δει πως έχουμε πλέον περισσότερη ωριμότητα. Έχουμε μάθει από τα λάθη μας και είμαστε πιο σταθεροί. Κάναμε κάποια πισωγυρίσματα μέχρι τώρα στη σεζόν, ωστόσο οι συμπαίκτες μου με ψάχνουν περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο και τώρα μπορώ να κοντρολάρω το παιχνίδι μου καλύτερα. Δεν μας νοιάζει ποιος παίζει βασικός, αλλά είμαστε όλοι έτοιμη ανά πάσα στιγμή. Χρειάζεται να υπάρχει μεγάλο ρόστερ αν θέλεις να πετύχεις. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια τεχνική και δυνατή ομάδα, αλλά όταν παίζαμε εναντίον μεγάλων ομάδων, πετούσαμε βαθμούς. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, αλλά και στη φετινή, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε απέναντι στις μεγαλύτερες ομάδες».

Διαβάστε επίσης