Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας λέτε που δουλεύουν οι τέσσερις προηγούμενοι προπονητές των "ανταγωνιστώ" μας;»

«Μας λέτε που δουλεύουν οι τέσσερις προηγούμενοι προπονητές των
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015 - 11:42

Ο Θρύλος κατάφερε να περάσει με 4-3 από την Κομοτηνή, επικρατώντας της ομάδας του Πανθρακικού. Οι Πειραιώτες έκαναν το 12 στα 12 και πλέον κοιτούν το παιχνίδι με την Άρσεναλ την Τετάρτη. Να σημειωθεί πως ο τεχνικός του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος είπε μια μεγάλη κουβέντα στις δηλώσεις του. Πως αυτός ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος της τελευταίας 20ετίας.

Και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ του Θρύλου από τη μεριά του, έθεσε ένα πάρα πολύ εύστοχο ερώτημα προς τους... ανταγωνιστές της ομάδας.

«Με αφορμή αυτό που δήλωσε ο Ελευθερόπουλος, μια πρόταση στους αντικειμενικούς για ένα θέμα: Οι τέσσερις προηγούμενοι προπονητές "του Ολυμπιακού του Μαρινάκη" δουλεύουν σε Φενέρμπαχτσε, Μαρσέιγ, Μονακό και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μας λέτε που δουλεύουν οι τέσσερις προηγούμενοι προπονητές των "ανταγωνιστών" μας;», ήταν το μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με αφορμή αυτό που δήλωσε ο Ελευθερόπουλος, μια πρόταση στους αντικειμενικούς για ένα θέμα: Οι τέσσερις προηγούμενοι προ...

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Karapapas στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Διαβάστε επίσης

Παίρνει πόντους ο Μακ Άρθουρ

Παίρνει πόντους ο Μακ Άρθουρ

Ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας είναι στο στόχαστρο της Άρσεναλ για την κάλυψη του κενού του Κοκλέν, όπως αναφέρουν στην Αγγλία.

Και το κλάμα συνεχίζεται!

Και το κλάμα συνεχίζεται!

Ο Γιάννης Αλαφούζος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στα όσα νομίζει ότι γίνονται, εκτοξεύοντας ξανά λάσπη κατά του Ολυμπιακού.

Έδωσε συγχαρητήρια ο Ντα Κόστα

Έδωσε συγχαρητήρια ο Ντα Κόστα

Ο αμυντικός του Θρύλου ανέβασε φωτογραφία στα social media, με τους πανηγυρισμούς των «ερυθρόλευκων» στη νίκη επί του Πανθρακικού.

Περήφανος και ευγνώμων ο Ομάρ

Περήφανος και ευγνώμων ο Ομάρ

Ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου με δημοσίευσή του στα social media, έδειξε ικανοποιημένος από τη νίκη του Θρύλου επί του Πανθρακικού.