Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτά τα ματς» (vid)

«Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτά τα ματς» (vid)
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 - 19:01

Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να είναι στο 100% στους αγώνες με την Άντερλεχτ, εξέφρασε ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε μετά την κλήρωση και ανέφερε. «Είναι ματς που αργούν ακόμα. Η Άντερλεχτ αξίζει σεβασμού, όπως όλες οι ομάδες, στους ομίλους είχε καλή πορεία και δεν κατάφερε να περάσει την Τότεναμ, ενώ τερμάτισε μπροστά από τη Μονακό. Θα μας δυσκολέψει, αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάμε να παίξουμε αυτά τα ματς», είπε ο Σίλβα και συνέχισε για τις προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων.

«Ήταν την περίοδο 2013-14, κέρδισε δύο φορές ο Ολυμπιακός. Αυτό το βλέπω ως καλό σημάδι, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν θα είναι εύκολο, ο Άντερλεχτ έχει καλό όνομα στην Ευρώπη, τίτλους στη χώρα της και μια ομάδα που αξίζει σεβασμού. Οι τελευταίες εικόνες είναι θετικές για εμάς και εκείνοι οι αγώνες δεν θα επηρεάσουν».

Από εκεί και πέρα, ρωτήθηκε αν ο Μιλιβόγεβιτς θα μπορέσει να προσφέρει στην κατασκοπεία, καθώς έπαιζε στην Άντερλεχτ πριν. «Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε καιρό να μελετήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις πληροφορίες. Έχουμε τον παίκτη που την ξέρει, το ίδιο θα κάνει και η Άντερλεχτ για εμάς. Γίνονται αυτά και θα το κάνουμε».

Τέλος, σημείωσε για τη λίστα που θα δοθεί στο Europa. «Είναι πάλι νωρίς να μιλάμε για αλλαγές, δεν είναι η στιγμή. Έχουμε χρόνο, θα δούμε τις δυνατότητες και ίσως να γίνουν αλλαγές. Θα δούμε τις λύσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Ακόμα είναι νωρίς».

Διαβάστε επίσης