Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα επικεντρωθώ στην Άντερλεχτ»

«Θα επικεντρωθώ στην Άντερλεχτ»
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 - 11:28

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ Ράφαελ Γκαγιάρδο αποκτήθηκε από την Άντερλεχτ, προκειμένου να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην άμυνα, ύστερα από τη φυγή του Γκιγιόμ Ζιλέ για τη Ναντ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του Μπέσνικ Χάσι τις τελευταίες μέρες, με τη συμφωνία να ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη νέα πρόκληση που βρίσκει στην καριέρα του, τονίζοντας πως θα επικεντρωθεί, ώστε να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Μεταξύ άλλων ο Γκαγιάρδο δήλωσε:

«Θα κάνω ό,τι μπορώ, ώστε να ενσωματωθώ όσο καλύτερα γίνεται. Θα επικεντρωθώ στην Άντερλεχτ και γνωρίζω πως ο Ντούνγκα κοιτάζει όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Αν παίξω καλά, γνωρίζω ότι μπορεί να είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Αλλά πρώτα, θέλω να αναδειχθώ πρωταθλητής με τη νέα μου ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Οι λεπτομέρειες που τον κάνουν να ξεχωρίζει

Οι λεπτομέρειες που τον κάνουν να ξεχωρίζει

Η καλή και σωστή εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ακόμα και σε παιχνίδια με αρκετά υποδεέστερο αντίπαλο, οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό και στον Μάρκο Σίλβα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Πάνω από Τσέλσι και Σίτι η ομαδάρα!

Πάνω από Τσέλσι και Σίτι η ομαδάρα!

Η IFFHS ανακοίνωσε τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη για τη χρονιά που πέρασε και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 43η θέση, πάνω από πολλούς κολοσσούς.

Έχει όλα τα φόντα να πετύχει ο Κολοβός

Έχει όλα τα φόντα να πετύχει ο Κολοβός

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανεβαίνει όλο και περισσότερο, δείχνοντας τις εξαιρετικές δυνατότητες που διαθέτει, έχοντας φτάσει πλέον σε ένα σημείο να μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.