Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνω από Τσέλσι και Σίτι η ομαδάρα!

Πάνω από Τσέλσι και Σίτι η ομαδάρα!
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 - 12:01

Τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη της χρονιάς που πέρασε ανακοίνωσε βάση λίστας η IFFHS, με τον Ολυμπιακό να κατέχει εκ νέου περίοπτη θέση και να βρίσκεται στην 43η, πολύ πάνω από τις υπόλοιπες ελληνικές, αλλά και από κολοσσούς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως είναι για παράδειγμα η Τσέλσι (49η) και η Μάντσεστερ Σίτι (56η).

Ο Ολυμπιακός δείχνει συνεχώς τα ανοδικά βήματα που κάνει και απέχει σε απόσταση βολής από τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γ. Η επόμενη ελληνική ομάδα που ακολουθεί, είναι ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην 68η θέση με 145.5 πόντους (ο Ολυμπιακός έχει 171.5), ενώ ο Παναθηναϊκός ακολουθεί από μεγάλη απόσταση, καθώς είναι 146ος με 107.

Πραγματικά, τεράστια η επιτυχία της ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία φανερώνει πόσο πολύ έχουν δουλέψει όλοι προκειμένου να τη φέρουν τόσο ψηλά. Επαναλαμβάνουμε πως η λίστα συμπεριλαμβάνει όλες τις ομάδες του κόσμου και όχι μόνο της Ευρώπης.

Στην κορυφή βρίσκονται οι Μπαρτσελόνα (379), Γιουβέντους (286), Νάπολι (268), Μπάγερν (263) και Παρί (257).

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχει πρόταση για τον Μπόρε»

«Δεν υπάρχει πρόταση για τον Μπόρε»

Ο Χέρμαν βαν Χόλσμπεεκ τόνισε με δηλώσεις του πως η Άντερλεχτ δεν έχει δεχθεί καμία προσφορά για τον Βέλγο αμυντικό, παρά το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων για την απόκτησή του.

«Δεν βάζουμε όρια στις φιλοδοξίες μας»

«Δεν βάζουμε όρια στις φιλοδοξίες μας»

Η κατάκτηση των τίτλων, μια καλή πορεία στην Ευρώπη και ακόμα καλύτερη συνέχεια, είναι κάποιοι από τους στόχους του Θρύλου ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Μπράουν Ιντέγε.

Οι λεπτομέρειες που τον κάνουν να ξεχωρίζει

Οι λεπτομέρειες που τον κάνουν να ξεχωρίζει

Η καλή και σωστή εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ακόμα και σε παιχνίδια με αρκετά υποδεέστερο αντίπαλο, οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό και στον Μάρκο Σίλβα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

«Θα επικεντρωθώ στην Άντερλεχτ»

«Θα επικεντρωθώ στην Άντερλεχτ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αντιπάλου του Θρύλου στο Europa League, τόνισε με δηλώσεις του ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει στη νέα του ομάδα.