Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προετοιμάζεται για το... 17 στα 17!

Προετοιμάζεται για το... 17 στα 17!
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016 - 02:16

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν το Σάββατο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τη 17η αγωνιστική της Super League και ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Η νίκη με την οποία ο Θρύλος θα γράψει άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του.

Το... 17 στα 17 είναι στο μυαλό όλων στην ομάδα και όλοι είναι αποφασισμένοι να το πετύχουν. Μέχρι στιγμής, ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του, έχουν ισοφαρίσει το 16 στα 16 που κρατάει επί εποχής Τροντ Σόλιντ και θέλουν να το καταρρίψουν.

Η προετοιμασία του Θρύλου θα ολοκληρωθεί με μία τελευταία προπόνηση το Σάββατο και ακολούθως ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα γράψει ιστορία με το 17 στα 17...

Διαβάστε επίσης

Έχει όλα τα φόντα να πετύχει ο Κολοβός

Έχει όλα τα φόντα να πετύχει ο Κολοβός

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανεβαίνει όλο και περισσότερο, δείχνοντας τις εξαιρετικές δυνατότητες που διαθέτει, έχοντας φτάσει πλέον σε ένα σημείο να μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

«Θα επικεντρωθώ στην Άντερλεχτ»

«Θα επικεντρωθώ στην Άντερλεχτ»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αντιπάλου του Θρύλου στο Europa League, τόνισε με δηλώσεις του ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει στη νέα του ομάδα.

Η εκπομπή της Θύρας 7 (vid)

Η εκπομπή της Θύρας 7 (vid)

Δείτε την εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι ζήτησαν φυσικά την κούπα από τους μόνιμους πρωταθλητές Ελλάδας.