Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα σοβαρός, πάντα για τη νίκη!

Πάντα σοβαρός, πάντα για τη νίκη!
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 - 12:29

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο στο ΟΑΚΑ για τη Superleague ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να φτάσει στη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους. Για να διατηρηθεί αήττητος, για να δώσει εκ νέου απαντήσεις και να δείξει σε όλη την Ελλάδα πως μία είναι η ομάδα σε αυτή τη χώρα. Ο Θρύλος. Όχι πως έχει ανάγκη να δώσει απαντήσεις, αλλά επειδή οι άλλοι βγάζουν γλώσσα, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μεγάλη νίκη.

Εκεί στοχεύει πάντα και εκεί θα στοχεύσει και αύριο. Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν το παν για να φτάσουν στη νίκη επί της ΑΕΚ και να συνεχίσουν το εκπληκτικό σερί που έχουν στα... ντέρμπι. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θέλουν να δώσουν ξανά απαντήσεις και είναι έτοιμοι να κάνουν το παν αύριο στο ΟΑΚΑ.

Μόνο στα λόγια μπορούν να τον αμφισβητήσουν οι άλλοι τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχώς και σε κάθε πρωτάθλημα παίρνει νίκες, κατακτάει τίτλους και δίνει μαθήματα σε όλους πώς να φτάνουν οι ομάδες στις επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης

Ξανά MVP ο Αυλωνίτης

Ξανά MVP ο Αυλωνίτης

Το να φεύγει ένας παίκτης από τον Ολυμπιακό και να ξεχωρίζει στη νέα του ομάδα, είναι πάρα πολύ καλό.

Για δύο ώρες τα είπαν Βρέντζος-Μάρκο

Για δύο ώρες τα είπαν Βρέντζος-Μάρκο

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε συνάντηση με τον κόουτς της ομάδας. Τον θέλουν πολλοί τον Πορτογάλο, αλλά ο Θρύλος πιο πολύ.