Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όποιος επενδύει, παίρνει το πρωτάθλημα»

«Όποιος επενδύει, παίρνει το πρωτάθλημα»
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 - 10:48

Εδώ και αρκετά χρόνια, η λάσπη που πετάνε από τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολλή και στόχος τους είναι να κάνουν κακό στον Θρύλο, αμφισβητώντας τα πράγματα τα οποία είναι ολοφάνερα. Πως όποιος έχει χρήματα και επενδύει, πολύ απλά θα πάει μπροστά. Και δεν θα αποκλείεται πχ. από τη συνέχεια του Κυπέλλου από τον Ατρόμητο.

Προς τι όλα αυτά; Χθες έγινε η συνάντηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη για το μεταναστευτικό. Και μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο γνωστός για τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα κ. Τσίπρας, ρώτησε τον Μώραλη. «Θα μας αφήσετε να πάρουμε κανένα πρωτάθλημα;», ρώτησε ο Πρωθυπουργός, για να του απαντήσει ο Δήμαρχος του Πειραιά.

«Όποιος επενδύει, το παίρνει», ήταν τα λόγια του Μώραλη, ο οποίος είπε την αλήθεια. Και δεν ήταν μια απάντηση μόνο προς τον Πρωθυπουργό, αλλά σε όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που είχαν επηρεαστεί από τα όσα έλεγε ο Αλαφούζος, αλλά τώρα τελευταία έχουν καταλάβει πως τους λέει... παραμύθια, γνωρίζοντας πως ο μόνος τρόπος για να κάνουν κάτι, θα είναι να επενδύσουν.

Κάτι που κάνει κατά κόρον ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Για δύο ώρες τα είπαν Βρέντζος-Μάρκο

Για δύο ώρες τα είπαν Βρέντζος-Μάρκο

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε συνάντηση με τον κόουτς της ομάδας. Τον θέλουν πολλοί τον Πορτογάλο, αλλά ο Θρύλος πιο πολύ.

Πάντα σοβαρός, πάντα για τη νίκη!

Πάντα σοβαρός, πάντα για τη νίκη!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα της ΑΕΚ αύριο στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνο τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους. Για να απαντήσει εκ νέου, για να διατηρήσει το αήττητο και άλλα πολλά.

Έρχεται η ώρα σας

Έρχεται η ώρα σας

Ο Θρύλος την Παρασκευή ολοκληρώνει την προετοιμασία του και το Σάββατο θα δώσει μία ακόμα «φάπα» στην ΑΕΚ.