Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι - αργά ή γρήγορα - λένε την αλήθεια

Όλοι - αργά ή γρήγορα - λένε την αλήθεια
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 - 15:05

Πριν από μερικές ώρες εμφανίστηκαν οι δηλώσεις του Ιγκόρ Τούντορ για τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ και όπως όλοι οι προηγούμενοι από τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, έτσι κι αυτός ήταν πιο «ελεύθερος» και είπε την αλήθεια. Δεν είχε το άγχος μην απολυθεί δηλαδή και είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Έτσι είναι. Όταν είναι εδώ διαμαρτύρονται για τη διαιτησία. Αλλά όταν «χαιρετάνε» τη χώρα μας, τα ξερνούν όλα. Όταν είναι εδώ, δεν παραδέχονται την ανωτερότητα της ομάδας του Ολυμπιακού. Με το που αποτελούν παρελθόν, όμως, λένε όλες εκείνες τις αλήθειες που δεν αντέχουν τα προηγούμενα αφεντικά και οι οπαδοί των ομάδων τους.

Έτσι είναι λοιπόν τα πράγματα. Έτσι έχουν. Και έτσι φανερώνεται για πολλοστή φορά η γύμνια της ομάδας τους, που αφού παραδέχονται όλοι πως υπάρχει, τότε όλα τα άλλα που λένε πιο πριν, είναι για να παραμυθιάζουν τους οπαδούς τους.

Διαβάστε επίσης

Προτάθηκε ο Γκουτιέρες! (vids)

Προτάθηκε ο Γκουτιέρες! (vids)

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει προταθεί ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Δεν υπάρχει βάση στις φήμες περί Μανωλά»

«Δεν υπάρχει βάση στις φήμες περί Μανωλά»

Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Ιωάννης Ευαγγελόπουλος, μίλησε για τις φήμες περί επιθυμίας της Τσέλσι να εντάξει στο δυναμικό της τον σέντερ μπακ της Ρόμα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.