Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίνει ευκαιρίες στον Ερνάνι

Δίνει ευκαιρίες στον Ερνάνι
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 - 14:10

Πάρα πολύ ήθελε τον Ερνάνι στην ομάδα του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έκανε το παν για να τον φέρει δανεικό από την Πόρτο. Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης δεν μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα αυτά που ήθελε ο προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς δεν προσαρμόστηκε, ενώ είχε και έναν τραυματισμό, ο οποίος τον πήγε πίσω.

Πάντως, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει πολύ χρόνο συμμετοχής στον παίκτη στα παιχνίδια τα οποία απομένουν. Ίσως να θέλει να δει κάτι παραπάνω από αυτόν και δεν αποκλείεται να ξεκινάει, μάλιστα και βασικός.

Ναι μεν ο Ερνάνι ακόμα δεν έχει «βγει», αλλά ο Σίλβα θέλει να του δώσει ευκαιρίες και ό,τι γίνει από εκεί και πέρα. Και να σημειωθεί κιόλας, πως ο παίκτης αγωνίστηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟ, έχοντας καλή απόδοση και βοηθώντας τον Ολυμπιακό να επικρατήσει με 3-1.

Διαβάστε επίσης

Μπεν... ίδωμεν!

Μπεν... ίδωμεν!

Ένα πολύ ωραίο γκολ σημείωσε χθες κατά της Ξάνθης ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει στον Ολυμπιακό, μείνει, δεν μείνει στην ομάδα.

Το πάνω χέρι στην Τρίπολη (vids)

Το πάνω χέρι στην Τρίπολη (vids)

Σε οκτώ παιχνίδια τα οποία έχουν γίνει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για το πρωτάθλημα, ο Θρύλος έχει κερδίσει τα μισά.