Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστώ για τη στήριξή σας» (pic)

«Ευχαριστώ για τη στήριξή σας» (pic)
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 - 16:45

Ο Αρτούρ Μαζουακού ανάρτησε το δικό του μήνυμα στα social media, στο οποίο ευχαριστεί τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τη στήριξη που του παρέχουν.

«Ημέρα αγώνα! Παίζουμε ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης απόψε. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας!», ήταν αυτό που έγραψε ο Γάλλος μπακ.

Θέλει κι αυτός τη νίκη επί του Αστέρα σήμερα στην Τρίπολη και θα κάνει το παν προκειμένου να δώσει στον Ολυμπιακό αυτό που χρειάζεται.

Matchday! We play against Asteras Tripolis F.C. tonight. Thank you all for your support! Olympiacos FC #Olympiacos #Masuaku #TeamMasuaku

Δημοσιεύτηκε από Arthur Masuaku στις Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Διαβάστε επίσης

Για τη νίκη και στην Τρίπολη!

Για τη νίκη και στην Τρίπολη!

Δίχως πειραματισμούς και πολλές αλλαγές, ο Μάρκο Σίλβα παρατάσσει τον Ολυμπιακό μόνο για το καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα. Live στο gavros.gr στις 19:30/NS1.

Η ΠΕΦΟ τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pics)

Η ΠΕΦΟ τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pics)

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, τίμησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος, όμως, λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παρευρεθεί. Το «παρών» έδωσαν μεγάλες μορφές της Ολυμπιακής οικογένειας - Άλλη μία σπουδαία κίνηση της ΠΕΦΟ, μοίρασε κι άλλες υποτροφίες σε αριστούχους μαθητές...

Δίνει ευκαιρίες στον Ερνάνι

Δίνει ευκαιρίες στον Ερνάνι

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια που απομένουν.