Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγωνία για Καπίνο

Αγωνία για Καπίνο
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 - 23:24

Άτυχος στάθηκε ο Στέφανος Καπίνο στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης συγκρούστηκε με τον Μπερτόλιο και λίγα λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση με τον παίκτη των γηπεδούχων το «ερυθρόλευκο» ιατρικό τιμ έδεσε το πόδι του Καπίνο, ο οποίος προσπάθησε να σφίξει τα δόντια και να συνεχίσει το παιχνίδι. Ωστόσο, οι ενοχλήσεις δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει τον αγώνα, με αποτέλεσμα στο 73’ ο Μάρκο Σίλβα να τον αντικαταστήσει με τον Ρομπέρτο.

Πλέον, ο τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει με αγωνία να μάθει τα νεότερα από τον τραυματισμό του 22άχρονου τερματοφύλακα, στον οποίο ήθελε να δώσει ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

«Κρατάμε τη νίκη»

«Κρατάμε τη νίκη»

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και δήλωσε πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

Άνοιξε λογαριασμό ο Ερνάνι

Άνοιξε λογαριασμό ο Ερνάνι

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και δικαίωσε τον Μάρκο Σίλβα.

«Διπλό» με... υπογραφή Ερνάνι!

«Διπλό» με... υπογραφή Ερνάνι!

Ο Ολυμπιακός δεν ενθουσίασε στην Τρίπολη, αλλά νίκησε 2-1 τον Αστέρα με δύο γκολ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στα 37 δευτερόλεπτα και στο 49’ - Χτύπησε ο Καπίνο...