Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν χάος, δεν θες να συμβαίνουν τέτοια στο ποδόσφαιρο»

«Ήταν χάος, δεν θες να συμβαίνουν τέτοια στο ποδόσφαιρο»
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 - 17:11

Πριν από μερικές εβδομάδες, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το Κύπελλο είχε διακοπεί στο 1-2. Οι χούλιγκαν είχαν μπει στο γήπεδο και τα είχαν κάνει γης μαδιάμ. Το ματς διεκόπη και ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με την ποινή που έπρεπε να τιμωρηθεί.

Δηλώσεις σχετικά με τους κανίβαλους στη Θεσσαλονίκη και τη ζούγκλα της Τούμπας, έκανε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είπε. «Ήταν πολύ άγρια τα πράγματα. Δεν θες να βλέπεις να γίνονται τέτοια στο ποδόσφαιρο. Επικρατούσε χάος», ήταν τα λόγια του, για να συνεχίσει σχετικά με το αν φοβήθηκε.

«Και ναι και όχι. Νιώθεις πως η ασφάλεια είναι καλή, αλλά τα πράγματα μπορούν πολύ γρήγορα να πάνε στραβά. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι καλό και το οποίο το αγαπάμε όλοι μας. Όταν γίνεται τόσο επικίνδυνο με βία και διάφορα αντικείμενα να εκτοξεύονται, είναι κάτι το οποίο φυσικά και δεν θες να το βλέπεις. Αυτοί δεν είναι οι λόγοι που αγαπάμε και παίζουμε ποδόσφαιρο».

Να σημειωθεί από εκεί και πέρα, πως ο Ελαμπντελαουί προπονήθηκε κανονικά με την Εθνική του ομάδα, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα παίξει κανονικά στο ματς της Νορβηγίας ενάντια στη Φινλανδία.

Διαβάστε επίσης

Στη Ρωσία ο Καρεμπέ (pics)

Στη Ρωσία ο Καρεμπέ (pics)

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετέχει σε παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό, μαζί με άλλους τεράστιους παίκτες...