Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεταδίδουμε τις Ολυμπιακές αξίες, στόχος οι 500.000 μερίδες»

«Μεταδίδουμε τις Ολυμπιακές αξίες, στόχος οι 500.000 μερίδες»
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 - 16:28

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει τη βοήθειά του στους πρόσφυγες που καταλύουν στο λιμάνι του Πειραιά. Η αρωγή που προσφέρει η ομάδα είναι συνεχής και δεν θα σταματήσει, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει δείξει πόσο τους σκέφτεται.

Οι κουζίνες του «Γ. Καραϊσκάκης» μαγειρεύουν πάμπολλες μερίδες φαγητού και όλο αυτό το εγχείρημα, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μην αφήσει αδιάφορους τους παίκτες, με τον Ρομπέρτο να αναρτά μήνυμα στα social media, στο οποίο γράφει πως στόχος είναι να μοιραστούν 500.000 μερίδες στους συνανθρώπους μας έως το τέλος του επόμενου μηνός.

«Μεταδίδουμε τις Ολυμπιακές αξίες: Πάνω από 60.000 μερίδες φαγητού και είδη ρουχισμού έχουν διανεμηθεί μέχρι τώρα στους πρόσφυγες στο λιμάνι του Πειραιά. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε 500.000 μερίδες μέχρι το τέλος Απριλίου», ήταν το μήνυμα του Ρομπέρτο.

Transmitting the Olympic way of life and values: More than 60,000 meals and items of clothing have been distributed so...

Δημοσιεύτηκε από Roberto Jimenez Gago στις Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Διαβάστε επίσης

Ciao από... Στραματσιόνι!

Ciao από... Στραματσιόνι!

Αν ισχύει το δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας, τότε ο Ιταλός προπονητής ετοιμάζεται να τους... χαιρετίσει στο τέλος της σεζόν.

Θετική εισήγηση για τον Μαρτίνες

Θετική εισήγηση για τον Μαρτίνες

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη που παίζει δανεικός στην Ανόρθωση, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».

Ακόμα μία μεγάλη διαφορά

Ακόμα μία μεγάλη διαφορά

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Ολυμπιακός έχει βγει κερδισμένος από πωλήσεις ποδοσφαιριστών που δεν χωρούσαν στο ρόστερ του.