Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συζητήσεις Ρόμα-Μανωλά για νέο συμβόλαιο

Συζητήσεις Ρόμα-Μανωλά για νέο συμβόλαιο
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 - 17:08

Η απόδοση του Κώστα Μανωλά, είναι εξαιρετική φέτος στα περισσότερα παιχνίδια της Ρόμα, είτε για τις εγχώριες διοργανώσεις, είτε για το Champions League, που η κλήρωση δεν τους βοήθησε αφού έπεσαν πάνω στην Ρεάλ Μαδρίτης και αποκλείστηκαν.

Η Τσέλσι ήθελε τον Έλληνα αμυντικό, για να αναπληρώσει το κενό του Τζον Τέρι, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Η πρόταση των Λονδρέζων ανερχόταν κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ, την οποία και αρνήθηκαν οι Ρωμαίοι.

Σύμφωνα με ιταλικό δίκτυο, άνοιξαν συζητήσεις η ομάδα με τον παίκτη, ώστε να επέλθει συμφωνία που θα αφορά νέο συμβόλαιο και λογικά αυξημένες αποδοχές αλλά και μεγαλύτερη ρήτρα απόκτησής του από τυχόν ενδιαφερόμενους.

Πιο συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του κεντρικού αμυντικού, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή, Βάλτερ Σαμπαντίνι.

Διαβάστε επίσης

Ciao από... Στραματσιόνι!

Ciao από... Στραματσιόνι!

Αν ισχύει το δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας, τότε ο Ιταλός προπονητής ετοιμάζεται να τους... χαιρετίσει στο τέλος της σεζόν.

Θετική εισήγηση για τον Μαρτίνες

Θετική εισήγηση για τον Μαρτίνες

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη που παίζει δανεικός στην Ανόρθωση, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».