Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα σπουδαία αναφορά στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού

Νέα σπουδαία αναφορά στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 - 17:59

Αίσθηση έχει κάνει και μεγάλη έκταση έχει πάρει η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να σιτίζει τους πρόσφυγες που καταλύουν στο Λιμάνι του Πειραιά. Ο πρόεδρος του Θρύλου έχει δώσει εντολή να δοθεί βοήθεια στους ανθρώπους που δεν έχουν πατρίδα και η αρωγή είναι πάρα πολύ μεγάλη, καθώς τα φαγητά που μοιράζονται, αλλά και τα ρούχα, συμβάλλουν στο να γίνει η ζωή αυτών των προσφύγων καλύτερη.

Να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν αναφερθεί πάρα πολλά παγκόσμια και ευρωπαϊκά δίκτυα στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να σιτίζει τους πρόσφυγες, ενώ η συνέχεια δίνεται από το μεγάλο διεθνές βαλκανικό πρακτορείο ειδήσεων, Balkan.eu, το οποίο έχει κάνει εκτενή αναφορά στη βοήθεια που προσφέρει ο Ολυμπιακός στους συνανθρώπους μας.

Οι Πειραιώτες είναι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και η βοήθεια θα συνεχιστεί. Ούτως ή άλλως, ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει να προσφέρει, αφού στόχος είναι να μοιραστούν 500.000 μερίδες έως τα τέλη του Απριλίου, όπως έχει γίνει γνωστό.

Διαβάστε επίσης

Σοκ με Τζανδάρη!

Σοκ με Τζανδάρη!

Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού που αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ciao από... Στραματσιόνι!

Ciao από... Στραματσιόνι!

Αν ισχύει το δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας, τότε ο Ιταλός προπονητής ετοιμάζεται να τους... χαιρετίσει στο τέλος της σεζόν.