Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον «αέρα» ο Μανιάτης!

Στον «αέρα» ο Μανιάτης!
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 17:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Τις τελευταίες του εβδομάδες στο Βέλγιο φαίνεται πως διανύει ο Γιάννης Μανιάτης, αν πιστέψουμε όσα αναφέρει βελγικό δημοσίευμα! Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «dhnet.be» αποκαλύπτει πως η Σταντάρ Λιέγης δεν θα κρατήσει τον Έλληνα μέσο και την επόμενη περίοδο!

Ο Γιάννης Μανιάτης παραχωρήθηκε τον περασμένο Γενάρη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά παρά το γεγονός πως την βοήθησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και πως είχε πολύ καλή παρουσία, ενδεχομένως να μην παίξουν ρόλο στην απόφαση που φημολογείται πως έχει παρθεί από τη βελγική ομάδα.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται μία προσπάθεια να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει την επόμενη περίοδο με τους δανεικούς και επισημαίνεται πως τόσο ο Γιάννης Μανιάτης, όσο και ο Κριστιάν Μπρουλς, διανύουν τις τελευταίες τους μέρες στη Λιέγη και θα αποχωρήσουν με το τέλος των play off 2. Σημειώνεται δε, πως αντί του Μανιάτη θα προτιμηθεί κάποιος Βέλγος.

Διαβάστε επίσης

Τα είπαν Σίλβα-Σκίμπε (pics)

Τα είπαν Σίλβα-Σκίμπε (pics)

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι προπονητές των ομάδων της Super League, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε.

Το 10 το καλό! (pic)

Το 10 το καλό! (pic)

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε με την εθνική Ελλάδος, ο Κώστας Φορτούνης, πιστοποίησε ότι διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά, και ανάρτησε φωτογραφία στα social media, από την αναμέτρηση κόντρα στην Ισλανδία.

«Παίζει» του Διούδη

«Παίζει» του Διούδη

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος από την Κλαμπ Μπριζ και είναι μία περίπτωση που ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά υπό προϋποθέσεις...