Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίζει» του Διούδη

«Παίζει» του Διούδη
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 13:35

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά τα μεταγραφικά σενάρια είναι πολλά. Ένα από αυτά αναφέρει πως ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Σωκράτη Διούδη.

Βέβαια, όπως αναφέρει και ο «ΓΑΥΡΟΣ» σήμερα, δεν είναι κάτι δεδομένο και η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο εφόσον αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Ρομπέρτο.

Ο 23χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος με τον Πανιώνιο, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη βελγική Κλαμπ Μπριζ και είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Το 10 το καλό! (pic)

Το 10 το καλό! (pic)

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε με την εθνική Ελλάδος, ο Κώστας Φορτούνης, πιστοποίησε ότι διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά, και ανάρτησε φωτογραφία στα social media, από την αναμέτρηση κόντρα στην Ισλανδία.

Στον «αέρα» ο Μανιάτης!

Στον «αέρα» ο Μανιάτης!

Βελγικό δημοσίευμα αφήνει να εννοηθεί πως η Σταντάρ Λιέγης δεν προτίθεται να κρατήσει τον Έλληνα μέσο και την επόμενη περίοδο...

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά

Με την ευκαιρία της 4ήμερης άδειας που είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα στους ποδοσφαιριστές, ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού, πήγε να δει αλλά και να προπονηθεί με τους παλιούς του συμπαίκτες στην Εστορίλ.

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό!

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό!

Αναφορά στο απίστευτο σερί που έχει φέτος ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κάνει δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου...