Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το 10 το καλό! (pic)

Το 10 το καλό! (pic)
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 14:32

Όπως κατάφερε να γίνει ένας από τους ηγέτες του Ολυμπιακού, το ίδιο προσπαθεί να κάνει και με την εθνική Ελλάδος, ο Κώστας Φορτούνης.

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, εκτός από τις άλλες δουλειές μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, σκοράρει κιόλας και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Δεν είναι τυχαίο που διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά, βάσει στατιστικών.

Δύο τέρματα πέτυχε χθες (Τρίτη, 29/3) κόντρα στην Ισλανδία, δείχνοντας πως μπορεί να γίνει ο «μπροστάρης», της επόμενης ημέρας και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παρότι φοράει το «10» στην εθνική, τρέχει, μαρκάρει, πασάρει. Με λίγα λόγια, κάνει τα πάντα για την ομάδα του, εμπνέοντας έτσι σιγουριά στους συμπαίκτες του. Δεν είναι 10άρι παλιάς… κοπής και το αποδεικνύει περίτρανα όσο περνάει ο καιρός.

Ο άσος του Θρύλου, ανάρτησε φωτογραφία στο Instagram, από τον πανηγυρισμό του ενός εκ των δύο γκολ κόντρα στους Ισλανδούς, έχοντας σφιγμένη τη γροθιά του, βάζοντας ως λεζάντα δύο μπάλες, δηλαδή όσα και τα τέρματα που σημείωσε.

Διαβάστε επίσης

Στον «αέρα» ο Μανιάτης!

Στον «αέρα» ο Μανιάτης!

Βελγικό δημοσίευμα αφήνει να εννοηθεί πως η Σταντάρ Λιέγης δεν προτίθεται να κρατήσει τον Έλληνα μέσο και την επόμενη περίοδο...

Τα είπαν Σίλβα-Σκίμπε (pics)

Τα είπαν Σίλβα-Σκίμπε (pics)

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, οι προπονητές των ομάδων της Super League, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε.

«Παίζει» του Διούδη

«Παίζει» του Διούδη

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος από την Κλαμπ Μπριζ και είναι μία περίπτωση που ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά υπό προϋποθέσεις...

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά

Με την ευκαιρία της 4ήμερης άδειας που είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα στους ποδοσφαιριστές, ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού, πήγε να δει αλλά και να προπονηθεί με τους παλιούς του συμπαίκτες στην Εστορίλ.