Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια διάκριση για την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τεράστια διάκριση για την ΠΑΕ Ολυμπιακός
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 - 15:42

Ακόμα μια σπουδαία διάκριση για την ΠΑΕ Ολυμπιακός και όλους όσους την «τρέχουν» καθημερινά. Η μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης που καθιερώθηκε στη συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου επέστρεψε και μέσα από 294 εταιρείες, η ΠΑΕ του Ολυμπιακού κατάφερε να αναδειχτεί 17η στην Ελλάδα.

Μια τεράστια διάκριση για την ΠΑΕ του Θρύλου, η οποία είναι άψογη σε λειτουργικά και οργανωτικά θέματα και τα οποία φυσικά έχουν κάνει τη διαφορά. Μια σπουδαία διάκριση για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που αποτελεί φυσικά την πρώτη ποδοσφαιρική εταιρεία που βρίσκεται τόσο ψηλά ανάμεσα στις Most Admired Companies.

Η λίστα είναι θεσμός στην Αμερική και αποτέλεσε έμπνευση για την υλοποίησή της και στην Ελλάδα. Η παρουσίαση της λίστας έγινε από το Fortune και ο Ολυμπιακός μπόρεσε να ξεχωρίσει, όπως ξεχωρίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τη συνοχή, τη δουλειά και την ενότητά της.

Διαβάστε επίσης

Σενάριο για Μπαεμπέκ (vids)

Σενάριο για Μπαεμπέκ (vids)

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», προέκυψε από τη Γαλλία ένα νέο όνομα για την επίθεση και είναι αυτό του Ζαν-Κριστόφ Μπαεμπέκ.

«Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο μέσος της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μαόρ Μέλικσον χαρακτήρισε πάρα πολύ μεγάλη ομάδα τον Ολυμπιακό ενόψει των αγώνων που έπονται.