Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάριο για Μπαεμπέκ (vids)

Σενάριο για Μπαεμπέκ (vids)
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 - 15:44

Στον Ολυμπιακό έχουν δραστηριοποιηθεί έντονα τούτη την περίοδο σχετικά με την περίπτωση του κυνηγού που θα δώσει το «παρών» ήδη από την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χάποελ. Ο Θρύλος εξακολουθεί να θέλει στράικερ και κάνει ό,τι μπορεί για αυτό.

Το τελευταίο όνομα που προέκυψε από τη Γαλλία όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», είναι εκείνο του Ζαν-Κριστόφ Μπαεμπέκ. Ο Μπαεμπέκ έχει γεννηθεί την 1η Μαΐου 1993 στο Σεντ Ντενί της Γαλλίας και έχει παίξει σε Παρί, Τρουά, Βαλενσιέν και Σεντ Ετιέν. Ανήκει στην Παρί, ενώ με τις εθνικές ομάδες της χώρας του έχει συμμετοχές σε όλες, εκτός της «πρώτης».

Σε 130 συμμετοχές έχει 17 γκολ και 10 ασίστ και θεωρείται από τους ειδικούς ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στη θέση του επιθετικού, με πολύ μέλλον μπροστά του.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να διαβάσετε για όλους τους κυνηγούς που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες και τι ισχύει σε κάθε περίπτωση.

Δείτε βίντεο του Μπαεμπέκ

Διαβάστε επίσης

«Έρχεται Ελλάδα ο Τσοπ» (vids)

«Έρχεται Ελλάδα ο Τσοπ» (vids)

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» γράφει στο σημερινό του φύλλο πως ο Ντούγε Τσοπ έχει πρόταση από μεγάλο ελληνικό σύλλογο - Ίσως να έχει κάποια σχέση με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες ψάχνουν σέντερ φορ.