Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος θα είναι όπως πρέπει την Τετάρτη

Ο Θρύλος θα είναι όπως πρέπει την Τετάρτη
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 - 15:43

Την ήττα με 3-1 από τον Ατρόμητο υπέστη ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι Πειραιώτες ήταν καλοί στο Α' μέρος, ενώ στο Β', λόγω και των δοκιμών που έγιναν, ήρθε αυτό το σκορ. Κανείς, πάντως, δεν πήρε πρωτάθλημα από τα φιλικά ούτε φυσικά και κανέναν τίτλο.

Ήταν κάτι το οποίο σαφώς και ξέρει ο Βίκτορ Σάντσεθ, που μαζί με τους παίκτες του έχουν μία εβδομάδα ακόμα προκειμένου να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν, ώστε να παρουσιαστεί μια ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League, που είναι τα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός θα είναι όπως πρέπει σε μερικές ημέρες κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Και καλύτερα που ήρθε τώρα αυτή η ήττα, παρά μετά. Ήρθε σε ένα σημείο που δεν επηρεάζει. Ίσα-ίσα, η ομάδα θα γίνει καλύτερη, θα μάθει από τα λάθη της και εν συνεχεία θα οδεύσει για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Σενάριο για Μπαεμπέκ (vids)

Σενάριο για Μπαεμπέκ (vids)

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», προέκυψε από τη Γαλλία ένα νέο όνομα για την επίθεση και είναι αυτό του Ζαν-Κριστόφ Μπαεμπέκ.

«Έρχεται Ελλάδα ο Τσοπ» (vids)

«Έρχεται Ελλάδα ο Τσοπ» (vids)

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» γράφει στο σημερινό του φύλλο πως ο Ντούγε Τσοπ έχει πρόταση από μεγάλο ελληνικό σύλλογο - Ίσως να έχει κάποια σχέση με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες ψάχνουν σέντερ φορ.