Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσπαθεί για Φλαμινί ο Ολυμπιακός»

«Προσπαθεί για Φλαμινί ο Ολυμπιακός»
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016 - 10:24

Το βράδυ της Παρασκευής το France Football έγραψε στην ιστοσελίδα του ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος παραμένει ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σήμερα, Σάββατο, υπάρχουν ουκ ολίγα ρεπορτάζ στην Γαλλία που συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Γάλλο μέσο. Μια από τις ιστοσελίδες που γράφουν ότι ο Θρύλος ενδιαφέρεται για τον Φλαμινί είναι και η lephoceen.fr.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας καλοβλέπουν την περίπτωσή του Φλαμινί και μάλιστα κάνει ειδική μνεία στο «φλερτ» που είχαν οι δύο πλευρές πριν από τρία χρόνια, όταν ο 32άχρονος αποχώρησε από την Μίλαν. Ο έμπειρος μέσος, όμως, στα τέλη του Αυγούστου του 2013 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την Αρσεναλ.

Παράλληλα, οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι ο Φλαμινί εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και το MLS.

Διαβάστε επίσης

Αφίχθη στην Τουρκία ο Θρύλος (pic)

Αφίχθη στην Τουρκία ο Θρύλος (pic)

Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προσγειώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου ταξίδεψε το πρωί της Κυριακής ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Μπεσίκτας.

Να ανακάμψει από σήμερα

Να ανακάμψει από σήμερα

Το καλό του πρόσωπο οφείλει να δείξει ο Ολυμπιακός από το Κυριακάτικο φιλικό κιόλας απέναντι στην Μπεσίκτας.