Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι στο ΝΑΟ! (pic)

Όλοι στο ΝΑΟ! (pic)
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 - 11:34

Η μέχρι στιγμής παρουσία του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις, είναι αρκετά καλή, με συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτή την εβδομάδα όμως ο Θρύλος έχει δύο ακόμη δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε Αστάνα και ΠΑΟ.

Το ματς με τους Καζάκους είναι εκτός έδρας, όμως αυτό με τους «πράσινους» θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από σήμερα όσοι ΓΑΥΡΟΙ επιθυμούν, θα μπορούν να κλείσουν εισιτήρια μέσω του internet.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου από τις 11:00.

Ο Ναός αναμένεται να… βράζει για ακόμη ένα ντέρμπι, πάντα σε κόσμια πλαίσια από τους υπέροχους ΓΑΥΡΟΥΣ που δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα και ωθούν τους «ερυθρόλευκους» ώστε να φτάνουν στις νίκες.

Διαβάστε επίσης

Άπαντες παρόντες στον ΑΠΟΕΛ (pics)

Άπαντες παρόντες στον ΑΠΟΕΛ (pics)

Η κυπριακή ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας, με τον Τόμας Κρίστιανσεν να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν το παρών.

Ανάσες ενόψει ΠΑΟ

Ανάσες ενόψει ΠΑΟ

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως έχει τη διάθεση να αφήσει αρκετούς παίκτες στην Αθήνα και να μην τους πάρει στο Καζακστάν για το παιχνίδι με την Αστάνα.

Να είχαμε χίλια μάτια…

Να είχαμε χίλια μάτια…

Η ποιότητα του Κώστα Φορτούνη, μιλάει από μόνη της, με τον Έλληνα άσο να πραγματοποιεί ακόμη μία αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο αυτή τη φορά.