Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε κατάμεστο το γήπεδο»

«Θέλουμε κατάμεστο το γήπεδο»
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 - 16:19

Την Πέμπτη, ο ΑΠΟΕΛ δίνει ίσως το πιο καθοριστικό παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Europa League για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκίτρινων», Νεκτάριος Πετεβείνος, μίλησε για την αναμέτρηση με την Γιανγκ Μπόις και τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της, για να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο άνετα μπορεί να πάρει τον τίτλο του πιο καθοριστικού αγώνα στην φάση των ομίλων. Γνωρίζουμε ότι αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και πάρουμε την νίκη τότε αγγίζουμε την πρόκριση στους 32.

Είναι ένα επίτευγμα μοναδικό και προσπαθούμε να το πετύχουμε, στην συμβολική χρονιά των 90 χρόνων. Ο κόσμος μπορεί να αντιληφθεί την ιστορικότητα της στιγμής, τον θέλουμε στο γήπεδο για να είναι κατάμεστο.

Έχουμε 11 χιλιάδες διαρκείας των ομίλων, έχουμε να εξαντλήσουμε γύρω στις 5μιση χιλιάδες στις 3 κερκίδες και αν συμβεί θα κοιτάξουμε να δούμε για το βόρειο πέταλο.

Νομίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια η έδρα παίζει καθοριστικό ρόλο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Ελβετοί δεν είναι συνηθισμένοι σε μια ατμόσφαιρα με κόσμο μεσογειακό, σε ζεστή ατμόσφαιρα. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι η ώρα να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Πρόστιμο για τα καπνογόνα

Πρόστιμο για τα καπνογόνα

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο για τα καπνογόνα στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Πάει κι αυτή η... προπαγάνδα τους.

Τρεις ημέρες ακόμα για Αστάνα (pic)

Τρεις ημέρες ακόμα για Αστάνα (pic)

Λίγα 24 ώρα απομένουν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και την αναμέτρηση της Αστάνα με τον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στα social media και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο Γκρίνφιλντ στο Καζακστάν

Ο Γκρίνφιλντ στο Καζακστάν

Ο Ισραηλινός διαιτητής θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.