Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λατρεία για τον Ολυμπιακό! (pics)

Λατρεία για τον Ολυμπιακό! (pics)
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 - 09:33

Ο κόσμος λατρεύει τον Ολυμπιακό και το απέδειξε έμπρακτα για μια ακόμα φορά με την υποδοχή που επεφύλαξε στους «ερυθρόλευκους» κατά την άφιξή τους στην Σπάρτη.

Οι ΓΑΥΡΟΙ αποθέωσαν τον Μπέντο και τους παικταράδες του και στη συνέχεια το πάρτι συνεχίστηκε στην τοπική Θύρα 7, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντουρής, ο αθλητικός διευθυντής του Θρύλου, Φρανσουά Μοντέστο, ο βοηθός του Μπέντο, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ο Τσόρι Ντομίνγκες!

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά. Ο Θρύλος είναι ενωμένος και βαδίζει ολοταχώς για ακόμα περισσότερα τρόπαια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Ιντέγε με Παναιτωλικό!

Χωρίς Ιντέγε με Παναιτωλικό!

Όπως όλα δείχνουν, ο Νιγηριανός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Αγρινιώτες, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς.

«Όλη η Σπάρτη στο πόδι για τον Θρύλο της» (pic)

«Όλη η Σπάρτη στο πόδι για τον Θρύλο της» (pic)

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media, από την υποδοχή που επιφύλαξαν οι ΓΑΥΡΟΙ στην αποστολή της ομάδας στη Σπάρτη.

Εύκολη και… καθαρή νίκη! (vid)

Εύκολη και… καθαρή νίκη! (vid)

Σαν σήμερα, το 2013, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη, τρέχοντας αήττητο σερί 29 εκτός έδρας αγώνων.