Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Ιντέγε με Παναιτωλικό!

Χωρίς Ιντέγε με Παναιτωλικό!
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 - 09:53

Το γήπεδο των Ιωαννίνων, όπου αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός την Δευτέρα, απέναντι στον ΠΑΣ, έβγαλε πολλά προβλήματα στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς.

Ένας από τους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, είναι ο Μπράουν Ιντέγε, με τον Νιγηριανό επιθετικό να νιώθει σφίξιμο στους προσαγωγούς, κάτι που τον έθεσε και εκτός πλάνων του Μπέντο για το σημερινό παιχνίδι με τη Σπάρτη.

Βέβαια, το σημερινό ματς, μικρή σημασία έχει, καθώς ο Θρύλος έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το θέμα είναι, πως ο φορ του Ολυμπιακού, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» και για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, με συνέπεια ο Μπέντο να έχει μόνο έναν επιθετικό στη διάθεσή του ενόψει των Αγρινιωτών.

Διαβάστε επίσης

Λατρεία για τον Ολυμπιακό! (pics)

Λατρεία για τον Ολυμπιακό! (pics)

Στη Θύρα 7 Σπάρτης συνεχίστηκε το πάρτι, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποθεώνουν τους Μιχάλη Κουντούρη, Φρανσουά Μοντέστο, Αριέλ Ιμπαγάσα και Τσόρι Ντομίνγκες!

«Όλη η Σπάρτη στο πόδι για τον Θρύλο της» (pic)

«Όλη η Σπάρτη στο πόδι για τον Θρύλο της» (pic)

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media, από την υποδοχή που επιφύλαξαν οι ΓΑΥΡΟΙ στην αποστολή της ομάδας στη Σπάρτη.