Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλη η Σπάρτη στο πόδι για τον Θρύλο της» (pic)

«Όλη η Σπάρτη στο πόδι για τον Θρύλο της» (pic)
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 - 09:19

Χθες το βράδυ, ο Θρύλος έφτασε στη Σπάρτη για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην τοπική ομάδα και αυτό που αντίκρισαν όλοι όσοι ταξίδεψαν με την αποστολή, σίγουρα θα το θυμούνται για χρόνια.

Φυσικά αναφερόμαστε στους υπέροχους ΓΑΥΡΟΥΣ που υποδέχτηκαν την αποστολή, κάνοντας τη νύχτα μέρα, με τα καπνογόνα που άναψαν, ενώ τα συνθήματά τους, ακούστηκαν σε όλη τη Λακωνία, για να μην πούμε σε όλη την Πελοπόννησο.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media, αναφερόμενος στη λατρεία των ΓΑΥΡΩΝ της Σπάρτης για τον Θρύλο!

Διαβάστε επίσης

Λατρεία για τον Ολυμπιακό! (pics)

Λατρεία για τον Ολυμπιακό! (pics)

Στη Θύρα 7 Σπάρτης συνεχίστηκε το πάρτι, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποθεώνουν τους Μιχάλη Κουντούρη, Φρανσουά Μοντέστο, Αριέλ Ιμπαγάσα και Τσόρι Ντομίνγκες!

Χωρίς Ιντέγε με Παναιτωλικό!

Χωρίς Ιντέγε με Παναιτωλικό!

Όπως όλα δείχνουν, ο Νιγηριανός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Αγρινιώτες, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς.

Εύκολη και… καθαρή νίκη! (vid)

Εύκολη και… καθαρή νίκη! (vid)

Σαν σήμερα, το 2013, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη, τρέχοντας αήττητο σερί 29 εκτός έδρας αγώνων.