Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλει τον Μιλιβόγεβιτς η Γουέστ Χαμ»

«Θέλει τον Μιλιβόγεβιτς η Γουέστ Χαμ»
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 - 09:18

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Γουέστ Χαμ απέκτησε τον Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως τα… μάτια των ανθρώπων της δεν ξεκολλάνε από τον Πειραιά και τον Θρύλο.

Όπως αναφέρει η «dailystar», ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, είναι ένας παίκτης που απασχολεί τα «σφυριά» και μάλιστα τον έχουν παρακολουθήσει τέσσερις φορές τη φετινή σεζόν, τόσο στο Europa League, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επίσης, τονίζεται πως ο ανταγωνισμός για τον 25χρονο μέσο είναι μεγάλος, με την Βαλένθια να τον θέλει κι εκείνη στο ρόστερ της, με τον Ολυμπιακό όμως να μην θέλει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει η «dailystar».

Τέλος, γίνεται λόγος για το ποσό με το οποίο θα ήταν πιθανή μία συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για τον Σέρβο μέσο και αυτό ανέρχεται πάνω από 8,5 εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης

«Τυχερός που έπαιξα στον Ολυμπιακό»

«Τυχερός που έπαιξα στον Ολυμπιακό»

Ο Γιάγια Τουρέ σε δηλώσεις που παραχώρησε για την φετινή πορεία της Σίτι, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην καριέρα του στις ομάδες που έχει αγωνιστεί, τονίζοντας πως είναι τυχερός που έπαιξε στους Πειραιώτες.

Και από την Αραβία για Καρντόσο

Και από την Αραβία για Καρντόσο

Εκτός από τους συλλόγους της Κίνας, τώρα και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία φαίνεται να εξετάζουν την περίπτωση του Παραγουανού, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ».