Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

«Να γινόμαστε όλο και καλύτεροι»
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 - 09:20

Συνέντευξη στη Nova παραχώρησε ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος έδωσε τις ευχές του για τις γιορτές, ενώ ευχήθηκε και ο ίδιος μερικά πράγματα, όπως για παράδειγμα να γίνει ο Ολυμπιακός ακόμα πιο καλός. Παράλληλα, τόνισε πως θέλει να κάνει τον κόσμο του Θρύλου πιο ευτυχισμένο με την μπάλα που θα παίζει η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova

Τι θα ήθελε να ζήσει ο Πορτογάλος τεχνικός στο δεύτερο μισό της περιόδου από τον πάγκο του Ολυμπιακού;

«Αυτό που εμείς επιθυμούμε είναι να συνεχίσει η ομάδα να έχει επιτυχίες και να παίρνει καλά αποτελέσματα. Να εξελίσσει και να βελτιώνει συνέχεια το παιχνίδι της και να γίνεται όλο και καλύτερη. Αυτό που πραγματικά επιθυμούμε είναι ο κόσμος και αυτοί που πραγματικά αγαπάνε τον Ολυμπιακό, να είναι ευτυχισμένοι και ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν και περήφανοι για την ομάδα τους».

Και μία ευχή για τις γιορτές;

«Αυτό που εύχομαι σε όλους είναι να περάσουν καλά Χριστούγεννα κοντά στις οικογένειές τους. Και το πιο σημαντικό από όλα που δεν είναι άλλο από τη υγεία».

Διαβάστε επίσης

Έτσι γιορτάζει ο Πειραιάς (vid)

Έτσι γιορτάζει ο Πειραιάς (vid)

Απίστευτο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τις ευχές των παικτών και την προσπάθεια των ξένων να ευχηθούν στα ελληνικά. ΤΟ γέλιο!

Χρόνια Πολλά και από τον Βέργο (pic)

Χρόνια Πολλά και από τον Βέργο (pic)

Ο νεαρός στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται στο Κιλκίς και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση (pic)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση (pic)

Σε μια εβδομάδα θα έχουμε πρωτοχρονιά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μια φωτογραφία του Μπράουν Ιντέγε, η οποία δεξιά στο κάτω μέρος είχε τον αριθμό «7».