Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καλή η πρώτη μου εμφάνιση στη Ναντ»

«Καλή η πρώτη μου εμφάνιση στη Ναντ»
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 - 13:17

Για δέκα λεπτά αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ναντ με την Τουλούζ (0-1 κέρδισε η Ναντ) ο Φελίπε Πάρντο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα και... πόθος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα, με τον ίδιο τον παίκτη να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνισή του.

«Είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα και οι νέοι μου συμπαίκτες με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθω σαν να είμαι στη Ναντ καιρό, ενώ στην πραγματικότητα είμαι μόλις λίγες ημέρες! Είμαι χαρούμενος επίσης, που είχα την ευκαιρία να παίξω δέκα λεπτά», ανέφερε αρχικά ο Πάρντο και κατέληξε.

«Πιστεύω πως τα πήγα καλά, έστω κι αν προφανώς μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βρεθώ στο επίπεδο που στοχεύω, γιατί δεν έχω παίξει πολύ τους τελευταίους τρεις μήνες. Στόχος μου είναι να δώσω τα πάντα για την ομάδα είτε είναι για δέκα λεπτά είτε παίζω βασικός».

Διαβάστε επίσης

Ideye... on fire!

Ideye... on fire!

Δεν παίζεται ο παικταράς φέτος, έχει βάλει 12 γκολ, τους έχει… ράψει καινούργια δίχτυα και δεν σταματάει - Όλο το ρεπορτάζ για τον Αφρικανό, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Πόνεσαν τα μάτια μας!

Πόνεσαν τα μάτια μας!

Όταν το παίζεις εξυγιαντής, πιστεύεις πως έχεις ομάδα να προσφέρεις θέαμα στον κόσμο για να αποδείξεις όλα αυτά που ισχυρίζεσαι. Είδατε εσείς τίποτα τέτοιο στη Λεωφόρο χθες;

Ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα!

Ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα!

Τέτοια μπάλα που είδανε χθες τα ματάκια μας, ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα. Άμα είναι έτσι η... εξυγίανση, καλύτερα να καθίσετε στα αυγά σας.

«Θέλει τον Βέλλιο»

«Θέλει τον Βέλλιο»

Στο εξωτερικό γράφουν πως ο Ολυμπιακός θέλει τον Βέλλιο και πως δεν αποκλείεται να γίνει κάτι με την περίπτωσή του.