Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόνεσαν τα μάτια μας!

Πόνεσαν τα μάτια μας!
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 - 13:55

Εδώ και χρόνια μας έχουν ζαλίσει για την... εξυγίανση που θέλουν να κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δίχως να επενδύουν. Όταν λοιπόν το παίζεις εξυγιαντής και πιστεύεις πως έχεις ομάδα, τότε θα παίξεις και το ποδόσφαιρο που μπορείς. Θα προσφέρεις θέαμα στον - όποιο - κόσμο σε παρακολουθεί.

Είδατε λοιπόν εσείς κάτι τέτοιο χθες στη Λεωφόρο; Είδατε κανένα θέαμα; Το σίγουρο είναι πως ΠΑΟ και ΑΕΚ έπαιξαν το ποδόσφαιρο που μπορούσαν. Με ολίγον τι από θέαμα που νομίζουν ότι προσέφεραν. Έτσι είναι κύριοι και αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια.

Δέκα πόντους μπροστά από τον δεύτερο είναι ο Ολυμπιακός και κανείς από αυτούς δεν ανήκει στους... εξυγιαντές. Έτσι, για να ξέρουμε και τι λέμε. Όταν λοιπόν μιλήσετε ξανά για... εξυγίανση, φροντίστε να έχετε πρώτα ομάδες για να στηρίξετε τα συκοφαντικά επιχειρήματά σας.

Έρχεται κι άλλος χιονιάς σε μερικές ημέρες. Προσοχή μην πάτε στο... -50.

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώνεται ο Σισοκό!

Ανακοινώνεται ο Σισοκό!

Στη χώρα μας βρίσκεται από την Κυριακή ο Αλί Σισοκό, που περνάει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ideye... on fire!

Ideye... on fire!

Δεν παίζεται ο παικταράς φέτος, έχει βάλει 12 γκολ, τους έχει… ράψει καινούργια δίχτυα και δεν σταματάει - Όλο το ρεπορτάζ για τον Αφρικανό, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

«Καλή η πρώτη μου εμφάνιση στη Ναντ»

«Καλή η πρώτη μου εμφάνιση στη Ναντ»

Ικανοποιημένος από την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Ναντ έμεινε ο Φελίπε Πάρντο, έστω και αν αγωνίστηκε μόλις για δέκα λεπτά στον αγώνα με την Τουλούζ του Ντουρμάζ.