Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ideye... on fire!

Ideye... on fire!
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 - 13:54

Τα 12 γκολ έφτασε ο Μπράουν Ιντέγε με τα δύο που σημείωσε κόντρα στον Πλατανιά. Ο Νιγηριανός στράικερ κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά και προπάντων γεμάτη και φαίνεται πως αν συνεχίσει έτσι, θα συνεχίσει να… ράβει καινούργια δίχτυα στους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Τα πηγαίνει πολύ καλά ο Ιντέγε, ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα.

Βρίσκεται μέσα στις φάσεις, κάνει πάρα πολλά πράγματα και σε γενικές γραμμές είναι το Α και το Ω του Ολυμπιακού σε πολλές των περιπτώσεων. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» φιλοξενεί ένα πολύ ωραίο θέμα σχετικά με τα πεπραγμένα του Νιγηριανού φέτος, ο οποίος αν συνεχίσει κατ' αυτόν τον τρόπο, θα γίνει ακόμα πιο σημαντικός στον Θρύλο.

Με το γκάζι στο πάτωμα είναι ο Ιντέγε που τα «σπάει» και είναι λογικό να έχει γίνει ντόρος με αυτόν, καθώς οι εμφανίσεις και η απόδοσή του φέτος δεν παίζονται.

Όλο το θέμα στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

Πόνεσαν τα μάτια μας!

Πόνεσαν τα μάτια μας!

Όταν το παίζεις εξυγιαντής, πιστεύεις πως έχεις ομάδα να προσφέρεις θέαμα στον κόσμο για να αποδείξεις όλα αυτά που ισχυρίζεσαι. Είδατε εσείς τίποτα τέτοιο στη Λεωφόρο χθες;

«Καλή η πρώτη μου εμφάνιση στη Ναντ»

«Καλή η πρώτη μου εμφάνιση στη Ναντ»

Ικανοποιημένος από την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Ναντ έμεινε ο Φελίπε Πάρντο, έστω και αν αγωνίστηκε μόλις για δέκα λεπτά στον αγώνα με την Τουλούζ του Ντουρμάζ.

Ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα!

Ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα!

Τέτοια μπάλα που είδανε χθες τα ματάκια μας, ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα. Άμα είναι έτσι η... εξυγίανση, καλύτερα να καθίσετε στα αυγά σας.