Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος σε μερικές ημέρες ο Σισοκό!

Έτοιμος σε μερικές ημέρες ο Σισοκό!
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 14:31

Και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού είναι από τη Δευτέρα ο Αλί Σισοκό. Ο Γάλλος παίκτης, άφησε την Άστον Βίλα και ήρθε στον Ολυμπιακό προκειμένου να τον βοηθήσει να πάει ακόμα ψηλότερα. Έγινε μια ακόμα μεταγραφή από τους Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν φυσικά να ανέβουν επίπεδο και θα ανέβουν.

Όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού θα είναι έτοιμος σε μερικές ημέρες. Θα κάνει ειδικό πρόγραμμα για να βρεθεί στο επίπεδο των άλλων και στο 100% και εν συνεχεία θα αρχίσει να παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θα του δώσει ο Πάουλο Μπέντο.

Σε μερικές ημέρες λοιπόν αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμος ο Αλί Σισοκό και στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα μπορέσετε να δείτε ακριβώς τι κάνει για να βρεθεί στο επίπεδο που θέλει, ώστε να μπει με την υπόλοιπη ομάδα και να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Ανανεώνει με Πόρτο ο Μαρκάνο

Ανανεώνει με Πόρτο ο Μαρκάνο

Πολύ καλή παρουσία έχει στην Πόρτο ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Στο Ρίο... πήγε ο Θρύλος!

Στο Ρίο... πήγε ο Θρύλος!

Ακόμα μια φωτογραφία «ερυθρόλευκου» οπαδού κάνει τον γύρο του κόσμου. Τούτη τη φορά αναρτήθηκε από το Ρίο ντε Τζανέιρο, κάτω από το άγαλμα του Ιησού.

Δεν θέλει στόπερ ο Μπέντο

Δεν θέλει στόπερ ο Μπέντο

Η άποψη του Πορτογάλου τεχνικού, είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από άλλον στόπερ και πως θα πορευτεί με αυτούς που έχει - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

«Ταύρος» ο Γάλλος!

«Ταύρος» ο Γάλλος!

Ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι έμειναν στον Ολυμπιακό από τα τεστ στα οποία υπεβλήθη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.