Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θέλει στόπερ ο Μπέντο

Δεν θέλει στόπερ ο Μπέντο
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 14:31

Την πίτα της έκοψε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού τη Δευτέρα και ένα ενδιαφέρον θέμα που προέκυψε, ήταν φυσικά η άποψη του Πάουλο Μπέντο για το θέμα του στόπερ στον Θρύλο. Και ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά ήταν σαφής.

Όπως γράφει στο σημερινό του ρεπορτάζ ο «ΓΑΥΡΟΣ», σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπέντο είχε συζήτηση με τους ανθρώπους της διοίκησης και έγινε σαφές από τον κόουτς πως η ομάδα δεν πρόκειται να κινηθεί για στόπερ, άρα θα συνεχίσει να πορεύεται με αυτούς που έχει.

Με λίγα λόγια, ο Μπέντο εμφανίστηκε αρνητικός στο να αποκτήσει στόπερ ο Ολυμπιακός αυτή τη μεταγραφική περίοδο, κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν ως έχουν, δίχως κάποια πρόσθεση στο ρόστερ.

Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος σε μερικές ημέρες ο Σισοκό!

Έτοιμος σε μερικές ημέρες ο Σισοκό!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ολυμπιακού, θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» λίαν συντόμως - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Ανανεώνει με Πόρτο ο Μαρκάνο

Ανανεώνει με Πόρτο ο Μαρκάνο

Πολύ καλή παρουσία έχει στην Πόρτο ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

«Ταύρος» ο Γάλλος!

«Ταύρος» ο Γάλλος!

Ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι έμειναν στον Ολυμπιακό από τα τεστ στα οποία υπεβλήθη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

«Ηρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο» (vid)

«Ηρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο» (vid)

Ο Αλί Σισοκό δήλωσε ότι είναι περήφανος που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού και επισήμανε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.