Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παίξω με την ΑΕΚ»

«Θα παίξω με την ΑΕΚ»
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 - 10:16

Ικανοποιημένος από την πορεία του στον Ολυμπιακό και τη ζωή στην Ελλάδα έχει μείνει ο Ταρίκ Ελιουνούσι σε συνέντευξη που έδωσε σε ξένο Μέσο. Ανέφερε πως θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή και πως θα ήθελε κάποια στιγμή να πάει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, μίλησε και για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, που αγωνίζεται τούτη τη στιγμή στη Χαλ.

«Πρόσφατα μίλησα μαζί του. Ήταν τότε που η Χαλ πήγαινε σε προπονητικό κέντρο στο Ο' Πόρτο. Δεν είχε δοκιμαστεί κατάλληλα στην Αγγλία πρόσφατα. Χαίρομαι για αυτόν», ανέφερε ο Ελιουνούσι, που συνέχισε για το αν όνειρό του είναι να παίξει κάποια στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Ποτέ δεν είχα το μεγάλο όνειρο να πάω στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν λες όχι σε περίπτωση που έρθει κάποια πρόταση από εκεί. Όλοι θέλουν να παίξουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και η Πρέμιερ Λιγκ είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα. Αλλά δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ. Πάω πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Εγώ, πιθανότατα να σκοράρω 15 γκολ στο πρωτάθλημα για να προκαλέσω το ενδιαφέρον. Αλλά είμαι καλά εδώ», σημείωσε ο Νορβηγός ακραίος και συνέχισε.

«Περνάω πολύ καλά, παίρνω χρόνο συμμετοχής. Επιπροσθέτως, η ζωή εκτός γηπέδου είναι καλή. Καλό φαγητό και καλός καιρός».

Σχετικά με τον τραυματισμό του είπε. «Απλά θα κάνω καλή θεραπεία πριν αρχίσω τις ασκήσεις. Αλλά θα είμαι πίσω για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Είναι καλό. Αναμένονται 60 χιλιάδες οπαδοί στις εξέδρες».

Τέλος, είπε πως νιώθει για την απουσία του Ελαμπντελαουί. «Μου έλειπε την πρώτη εβδομάδα, αλλά τώρα όλα είναι καλά».

Διαβάστε επίσης

Παραμυθιάζονται μόνοι τους!

Παραμυθιάζονται μόνοι τους!

Το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ότι δεν μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό. Αλλωστε το -21 αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Με Αδάνασπορ η Οσμανλισπόρ

Με Αδάνασπορ η Οσμανλισπόρ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League αγωνίζεται την Κυριακή στις 14:30 στην έδρα της Αδάνασπορ για την 21η αγωνιστική του τούρκικου πρωταθλήματος

Κόψτε τους τη... γλώσσα!

Κόψτε τους τη... γλώσσα!

Ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με στόχο να ρίξει μία ακόμη «σφαλιάρα» στους «κιτρινόμαυρους».