Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχάστε τα ντόρτια που τρώνε

Ξεχάστε τα ντόρτια που τρώνε
Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 - 16:25

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό και σας προειδοποιώ: μην παρασέρνεστε από την ευκολία με την οποία χάνει η Κέρκυρα στα τελευταία ματς. Μπορεί να έφαγε 4 από τη Βέροια και άλλα τρία από τον Ηρακλή, αλλά με τον Ολυμπιακό θα το πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Και θα πρέπει αυτό να το έχουν στον νου τους και οι παίκτες της ομάδας, αλλά και ο Τάκης Λεμονής. Οι παίκτες για να μπουν με το απαραίτητο τσίτωμα στο γήπεδο και με όρεξη να πάρουν τα ηνία του ματς από την αρχή και ο Λεμονής για να φρεσκάρει λίγο την ομάδα, να ρίξει κανέναν από αυτούς που πήραν ανάσες στο ματς με τον Πλατανιά και να βοηθήσει την 11άδα του να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα τρεξίματα και αντοχές. Μία λύση είναι, για παράδειγμα, ο Σεμπά και μια δεύτερη ο Ελιουνούσι.

Γενικότερα το παιχνίδι το συγκεκριμένο θέλει πολλή προσοχή. Και όχι μόνο επειδή εκεί, στην Κέρκυρα, την έχουν ήδη πατήσει ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, αλλά κι επειδή, θυμίζω σε όλους, η Κέρκυρα είχε πάρει 0-0 στο Καραϊσκάκη στο ματς του πρώτου γύρου. Ας μην παραμυθιαζόμαστε, λοιπόν, από τις τριάρες και τα ντόρτια των τελευταίων αγωνιστικών. Στο ματς με τον Ολυμπιακό κάθε ομάδα έχει κίνητρο και μάλιστα αυξημένο. Οι χαλαροί θα τσιτώσουν και θα παίξουν λες και διεκδικούν κανένα Κύπελλο ή την έξοδό τους στα Κύπελλα Ευρώπης. Θέλει, λοιπόν, γκάζι από την αρχή, συγκέντρωση για 90 λεπτά και διάθεση να πάνε πρώτοι στην μπάλα σε κάθε διεκδίκηση. Μην τους επιτρέψετε με τη χαλαρότητά σας να πιστέψουν ότι μπορούν να σας κάνουν πάλι ζημιά. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε μέχρι να γίνει: είναι τεράστια υπόθεση για τον Ολυμπιακό να μπει στις μάχες με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με εξασφαλισμένο τον τίτλο του πρωταθλητή. Και για να γίνει αυτό πρέπει κάθε ματς να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα…

Διαβάστε επίσης

Θέλει προσοχή η Κέρκυρα

Θέλει προσοχή η Κέρκυρα

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπει δυνατά και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους νησιώτες.

Υπόθεση Μάνταλου: Προσπάθεια επηρεασμού της αθλητικής δικαιοσύνης (pics)

Υπόθεση Μάνταλου: Προσπάθεια επηρεασμού της αθλητικής δικαιοσύνης (pics)

Ο παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να εξηγήσει πως συγκρούστηκαν ώμο με ώμο ενώ έχουν διαφορά τουλάχιστον 12 πόντων; Γιατί έπεσε κάτω μόνο ο Λέτο, παρότι ο Αργεντινός υπερτερεί σε σωματικά προσόντα; Πάντως, την αγκωνιά την είδαν και άλλοι...

Ο Θρύλος στηρίζει! Εσύ; (vid)

Ο Θρύλος στηρίζει! Εσύ; (vid)

Δείτε το βίντεο και πώς θα μπορέσετε να βοηθήσετε κι εσείς αυτούς που έχουν ανάγκη, με τον Ολυμπιακό να στέκεται για μια ακόμα φορά αρωγός στον ραδιομαραθώνιο της UNICEF.

Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί ο Μάνταλος

Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί ο Μάνταλος

Βάση του κανονισμού (Πειθαρχικός Κώδικας, Αρθρο 10, παράγραφος 6 στ) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να κάνει χρήση βίντεο και να επιβληθεί ποινή στον αρχηγό της ΑΕΚ.