Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει προσοχή η Κέρκυρα

Θέλει προσοχή η Κέρκυρα
Τρίτη, 4 Απριλίου 2017 - 17:09

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι το 44ο στην πλούσια ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν δύο νίκες, προκειμένου να κατακτήσουν μαθηματικά τον τίτλο.

Την πρώτη θέλουν να την πετύχουν στον αγώνα της Τετάρτης με την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων, όπου θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Το παιχνίδι, πάντως, κρύβει πολλές παγίδες. Η Κέρκυρα μπορεί να δέχθηκε τρία γκολ από τον Ηρακλή, όμως, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουν.

Θα πρέπει να είναι μπουν δυνατά και να απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και φυσικά όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους πρέπει να δείξουν τη μέγιστη προσοχή και να είναι σοβαροί. Αλλωστε, ο Θρύλος έχει αποδείξει πως όταν είναι σοβαρός δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα...

Διαβάστε επίσης

Υπόθεση Μάνταλου: Προσπάθεια επηρεασμού της αθλητικής δικαιοσύνης (pics)

Υπόθεση Μάνταλου: Προσπάθεια επηρεασμού της αθλητικής δικαιοσύνης (pics)

Ο παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να εξηγήσει πως συγκρούστηκαν ώμο με ώμο ενώ έχουν διαφορά τουλάχιστον 12 πόντων; Γιατί έπεσε κάτω μόνο ο Λέτο, παρότι ο Αργεντινός υπερτερεί σε σωματικά προσόντα; Πάντως, την αγκωνιά την είδαν και άλλοι...

Η κίνηση με τις κάρτες...

Η κίνηση με τις κάρτες...

Η Κέρκυρα είχε τιμωρημένους τους τρεις καλύτερους παίκτες της και τους δήλωσε να εκτίσουν την ποινή τους όλοι σε άλλα παιχνίδια (π.χ. με ΑΕΚ), ώστε να παίξουν με Ολυμπιακό.

Ξεχάστε τα ντόρτια που τρώνε

Ξεχάστε τα ντόρτια που τρώνε

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Κέρκυρα πρέπει να έχουν συγκέντρωση για 90 λεπτά και διάθεση να πάνε πρώτοι στην μπάλα σε κάθε διεκδίκηση.

Ο Θρύλος στηρίζει! Εσύ; (vid)

Ο Θρύλος στηρίζει! Εσύ; (vid)

Δείτε το βίντεο και πώς θα μπορέσετε να βοηθήσετε κι εσείς αυτούς που έχουν ανάγκη, με τον Ολυμπιακό να στέκεται για μια ακόμα φορά αρωγός στον ραδιομαραθώνιο της UNICEF.