Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «κάστρο» μας δίνει τίτλο!

Το «κάστρο» μας δίνει τίτλο!
Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 - 09:41

Στον Ναό αγωνίζεται την Κυριακή ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται για το πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Με έναν ανελέητο πόλεμο να έχουν ξεκινήσει οι... απέναντι, η κατάκτηση του τίτλου θα είναι η καλύτερη απάντηση από πλευράς Θρύλου για να τους κλείσει το στόμα. Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν ήδη κινητοποιηθεί και να ετοιμάζουν... κατακλυσμό στην εξέδρα.

Όλοι στον Ναό μας την Κυριακή λοιπόν για να ωθήσουμε τους παίκτες να κάνουν το καθήκον και το χρέος τους και να κατακτήσουν τον τίτλο, που θα είναι ο 44ος στην ιστορία του συλλόγου. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και οι παίκτες γνωρίζουν πως όταν με το καλό πάρουν τον τίτλο, κανείς δεν θα έχει να τους προσάψει τίποτα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενωμένος, όλος ο Θρύλος είναι ενωμένος και συσπειρωμένος και σίγουρα ο Ναός την Κυριακή θα είναι καμίνι από τον πύρινο λαό, που θα «σπρώξει» την ομάδα να φτάσει στη νίκη και συνεπώς στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Τον ξετίναξαν

Τον ξετίναξαν

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.κ. Βασίλης Δημακόπουλος και Αργύρης Λίβας, ξετίναξαν την κατάθεση του Λασκαράκη- Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για υπομνήματα, θα ακολουθήσει η απόφαση. Δεν υπάρχει περίπτωση αφαίρεσης βαθμών.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Όλα τα νέα της Ολυμπιακάρας μας και σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, με ρεπορτάζ από τα ψέματα της εξυγίανσης και από τον αγώνα με την Εφές.