Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φταρνίστηκε» η ΑΕΚ, «πνευμονία» το δίδυμο!

«Φταρνίστηκε» η ΑΕΚ, «πνευμονία» το δίδυμο!
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 - 21:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τριτσώνης και Κουκουλάκης δείχνουν ότι ο κατήφορός τους δεν έχει τέλος. Η κατάσταση με τους ορισμούς έχει ξεφύγει εδώ και καιρό και όπως προκύπτει από τις επιλογές τους φαίνεται πως τα… φρένα είναι σπασμένα, άρα συνεχίζεται η πορεία της διαιτησίας από το κακό στο χειρότερο.

Φώναξε η ΑΕΚ για τον Κομίνη και τον «στημένο», όπως τον χαρακτήρισε ο Μελισσανίδης, Καλφόγλου στον τελικό Κυπέλλου και το δίδυμο της ΚΕΔ ξαφνικά θυμήθηκε τον απαράδεκτο Μάνταλο (Καβάλας), ο οποίος αδίκησε κατάφωρα τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και σφύριξε 80-20 σε βάρος των «ερυθρόλευκων», αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα. Η είδηση δεν είναι ότι όρισαν τον διεθνή ρέφερι στη Football League (Λαμία-Απόλλων), η είδηση είναι ότι τον προετοιμάζουν για τα πλέι οφ και προβλέπουμε ότι θα μπει ΑΕΚ-Πανιώνιος, δηλαδή την ερχόμενη Τετάρτη, αφού οι άλλοι δεν τον θέλουν! Υπενθυμίζουμε ότι κανονικά ο Μάνταλος έπρεπε να τεθεί εκτός πινάκων, καθώς πέρα από την κάκιστη διαιτησία του (τη χειρότερη της τρέχουσας σεζόν και όχι μόνον) επέτρεψε και την είσοδο παραγόντων της ΑΕΚ στα αποδυτήρια, κάτι που αποτελεί σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα κατά παράβαση του ΚΑΠ.

Παράλληλα η ΚΕΔ θυμήθηκε και τον Καλογερόπουλο, που είχε παρόμοια διαιτησία με του Μάνταλου στο περσινό ματς πρωταθλήματος ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0, τον οποίο όρισαν στο παιχνίδι της Κυριακής, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Εναν διαιτητή που και φέτος έχει κάνει λάθη και σημειωτέον είναι το πρώτο φετινό ντέρμπι που τον βάζουν! Επίσης, τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους ο Καλογερόπουλος είχε δηλώσει κώλυμα λόγω τραυματισμού και δεν σφύριζε στα πλέι οφ!!!

Δεν μας ενδιαφέρει που βάζουν τον Καλογερόπουλο ή τον Μάνταλο. Κανονικά δεν έπρεπε να είναι στους πίνακες, μετά τα διαιτητικά αίσχη σε βάρος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης