Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεκινούν»... τα επεισόδια

«Ξεκινούν»... τα επεισόδια
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 - 12:36

Αυτή την Κυριακή ξεκινούν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και συνεπώς θα συνεχιστούν και τα... επεισόδια που είχαν γίνει στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες κοντράρονται για την πρώτη αγωνιστική, πάνε να τη βγάλουν καθαρή για τα αίσχη που προκάλεσαν οι οπαδοί τους στον τελικό και για να δούμε τη συνέχεια από εδώ και πέρα.

Σίγουρα, κάτι θα γίνει. Δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να αναμετρώνται οι... σύμμαχοι και να μην έχουμε συνέχεια των... επεισοδίων. Είτε από οπαδούς έστω και αν δεν υπάρχει μετακίνηση (κάτι θα βρουν να σπάσουν, άλλωστε και μόνοι τους να είναι) είτε μέσω ανακοινώσεων που θα βγουν.

Με μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν θα παρακολουθήσουμε τις αναμετρήσεις των... εξυγιαντών, που συμμαχία κατά του Ολυμπιακού ήθελαν να κάνουν, αλλά φυσικά τώρα τσακώνονται μεταξύ τους και φαίνεται πως ο καθένας κοιτάει την πάρτη του και πως μοναδικός στόχος ήταν ο Ολυμπιακός και κανείς άλλος.

Διαβάστε επίσης

Αφιέρωμα στον μεγάλο Γιώργο Δαρίβα (vid)

Αφιέρωμα στον μεγάλο Γιώργο Δαρίβα (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε στο διαδίκτυο το βίντεο αφιέρωμα στον θρυλικό, Γιώργο Δαρίβα το οποίο έπαιξε στα μάτριξ του Ναού στη φιέστα για το 44ο πρωτάθλημα της ομάδας και έβδομο συνεχόμενο.

Πολύ κοντά σε Γκαρντ

Πολύ κοντά σε Γκαρντ

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει όλο το ρεπορτάζ για την περίπτωση του Γάλλου προπονητή, ο οποίος είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

«Επιστρέφει ο Μαρτίνες»

«Επιστρέφει ο Μαρτίνες»

Αρκετοί παίκτες της Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς αποχωρούν ενόψει της νέας σεζόν και ένας εξ αυτών είναι και ο Νίκολας Μαρτίνες.